Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altros- Niewygodna Prawda

naruto393

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie dziękuje za Bana na forum "PrawilnySura" , Rivalia nie ma to jak zamykać Mi 20 tematów bez powodu , a na końcu wlepić perma za pisanie prawdy? Pisałem od 5 dni ,żebyście ogarneli ludziom to zmienianie meili bo wprowadzicie nową stronę i odrazu bd kradzieże - i jak jest? Nie miałem racji? Teraz 2 sprawa , olewka na tsie? Chcecie temu zaradzić? Prosty sposób testowany dzisiaj - siedzialem 2 dni na tsie i nikt Mi nie pomógł, wszedł małysz napisałęm "MAM PROBLEM Z IS" odp. po 5 sekundach, a wnioski wysnujcie Sobie Sami. Następna rzecz, na ts siedział ziomek który czekał TYDZIEŃ na odp. od małysza , dlaczego jego pasy są zmienione - a nie mogl zmienic przypomniec pasow ,ze wzgledu na brak wtedy przypomnienia na stronie - odpowiedzieć małysza? Napisz teraz , a Ja odpisze Ci później albo jutro z/w , wyszedł i nie wrócił. Kolejny - wysyłanie filmów i bany. Wyślijcie 5 filmów z osobami jadacymi na wh i wejdzcie za 3 dni do gry - efekt zobaczycie te osoby ktore defakto powinny miec bana , a jednak graja ; ) . Możecie nazywac Mnie hejtem , ale powiem Wam ,że z 2 tygodnie temu też cisnalem takie tematy jak ten - po 2 tygodniach zmieniłem zdanie o serwerze i o teamie diametralnie. Wtedy na każdy hejt staralem sie znaleść jakas racjonalna odpowiedz, powód dlaczego jest taka mala pomoc administracji itd. teraz juz wiem ,ze po prostu Maja as w dupie. Przepraszam Was bardzo , jak ktos zamyka Ci 20 tematów wciagu 2 dni bez podania żadnego powodu i napisania ,żadnej wiadomosci to Moim zdaniem to tez jest naruszenie regulaminu - ale na profilu Rivalii jest prosta odp. "ADMIN/MODERATOR MA ZAWSZE RACJE" dodam od Siebie - Nawet jeżeli Jej nie ma. Małszysz ,a moze takie male zainteresowanie serwerem bo bedzie zamkniety ;) ? FuBu przekrecil na 30 kafli ,a przeciez Hajs Musi sie zgadzac , nie prawdaż; ) ? Zamiast odpisać graczą dzień wczesniej na temat zmiany meili itd. moze unikneli by straty eq/kont chociaż niektórzy, to nie twórzmy tematy " JAKIE CHCECIE EVENTY " .

Zbanowane nastepe konto zaraz po zalozeiu tematy : ) nie musisz baowac malyszku temat zaraz poleci na MPC i tak kazdy dowie sie prawdy.
PS: Małyszku miałem nie publikować dla - Ciebie i serwera niewygodnych Screenów bo nie chcialem ,zebyscie stracili graczy , ale patrzac na Ciebie i Twoja postawe, to jestescie z FuBu po 1 pieniadzach i niestety bd musiał się jeszcze zastanowic, ale jezeli to zrobie to licz sie z utrata graczy ; )
Edit : Odp od Małysza <haha>
boże dawaj na mpc, jeżeli chodzi o ciebie cały czas masz jakieś problemy co ty chyba nawet nie grasz u mnie na serwie więc będziesz banowany do skutku nara, jeszcze jeden temat i leci blokada na twoje konto w grze!!!. - odniose sie do tego, skoro ie gram u Cb na serwerze to jak cchesz zbanowac Mnie w grze? Pomysl...
Edit 2 : Nastepna genialna odpowiedź ;) Pisanie prawdy - od dzisiaj jest spamem
Za spam jest ban i leci kolejny, jeżeli ogarniesz się i zaczniesz działać na dobro serwera a nie wprowadzasz graczy w błąd sam już wiesz jaki to będziesz miał możliwość swobodnego wypowiadania się.
Tematy osób którym ukradziono konto po wprowadzeniu przypomnienia meili lepiej zamknac niz odpisac :ninja:
xxx
Pozdrawiam PRawilny

sygna2.png

Opublikowano

Jak skoncze tam grac udostepnie kilka ciekawych rzeczy odnosnie rzeczy dziejacych sie na serwerze ze strony administracji :P. Narazie tego nie zrobie bo gimby nie bd brały odemnie yangów, bo skoncza grac :P.

Edit : Dodego dostac Perma majac 0% ostrzezen, za kilka postów w tematach osob ktore okradli, a pisalem sama prawde, niestety malyszowi sie to nie spodobalo, zamknal tematy , a Mi dal perma B)

sygna2.png

Opublikowano

Dobre miałem przeczucie że skończyłem tam swoją karierę na 45 lvlu po 2 dniu. Nie rozumiem dzisiejszej młodzieży, robią serwery bo przecież mają za to pieniążki (i to chyba nie małe) więc powinni się starać by ludzie nie uciekali lub żeby projekt stał jak najdłużej... a ostatnio coraz więcej przekrętów na serwerach, na nowych serwerach które mogły mieć jakąś przyszłość GM'i czy technicy rodem z podstawówki rozdają skille, eq itp.Tak też upadł Triador(pierwsza odsłona) o ile dobrze pamiętam, a tak dobrze się tam grało :rolleyes:

Serwery z ciekawymi pomysłami takie jak Ralios są dowodzone przez paru gimnazjalistów gdzie żeby pograć na serwerze jak w nocy padną ch to trzeba znać ich plan lekcji żeby wiedzieć kiedy serwer stanie na nogi... to odstrasza. (-"Napraw WO" -"Nie wiem czy dam radę" czy to jest odpowiedź technika serwera na którym zarabia pieniądze?)

PS. Z drugiej strony nie rozumiem też zastraszania o niewygodnych ss'ach, jeżeli takie posiadasz, a typ Ci podpadł to nie strasz tylko je wrzucaj żeby skompromitować i żeby jak najszybciej upadł, bo z tego co zrozumiałem to i tak nie masz nic do stracenia.

Pozdrawiam.

jenova1.jpg
Opublikowano

Mam ; ) musze sprzedać 20kkk - i wtedy mozemy zaczac rozmowe. Jezeli twierdzisz ,ze jakies "ss" to bujdy , nikt Ci nie kaze w to wierzyc, a wrecz przeciwnie :P .

Edit : Tez powiedzenie "nowa strona" na dodanie kilku opcji do starej to troche glupie posuniecie, ponieważ gdy dodaje sie 4-5 opcji przez miesiac to robiac to nie wiem co o tym myslec :P , jaki Pan taki Kram,

sygna2.png

Opublikowano

To jest akurat coś czym Ty się nie powinieneś interesować, bo to jest moje stanowisko w przypadku którego nie masz nic do gadania :)

Pozdrawiam.

jenova1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...