Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

rozmawiac czy zerwac?

Daniel774411

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dość duzy problem. Długa historia, skrócę ją. Byłam z dziewczyną miesiąc, zdradziła mnie, zostawiła, po dwóch miesiąch wróciła. Poźniej się dowiedziałam, że z tamtą jej nie wyszło. Nie chciała mi powiedzieć, dlaczego wróciłyśmy do siebie, zawsze mówiła coś innego. W koncu sie pogubiłam. Poczułam się jak wersja zastępcza. Bardzo mnie to teraz boli. Mimo ze wiem, że nie chce tego zrobić drugi raz. Żałuję, że do siebie wróciłysmy, nienawidzę jej za to, co zrobiła i nigdy jej tego nie wybacze, ale myślę, że jak powiedziałaby mi CAŁĄ PRAWDĘ, to byłoby lepiej i poczulabym się jak pełnowartościowa osoba w tym związku. Nie wiem czy z nią pogadać (wiem, że i tak nie powie mi wszystkiego) czy sie rozstać

Opublikowano

Mam dość duzy problem. Długa historia, skrócę ją. Byłam z dziewczyną miesiąc, zdradziła mnie, zostawiła, po dwóch miesiąch wróciła. Poźniej się dowiedziałam, że z tamtą jej nie wyszło. Nie chciała mi powiedzieć, dlaczego wróciłyśmy do siebie, zawsze mówiła coś innego. W koncu sie pogubiłam. Poczułam się jak wersja zastępcza. Bardzo mnie to teraz boli. Mimo ze wiem, że nie chce tego zrobić drugi raz. Żałuję, że do siebie wróciłysmy, nienawidzę jej za to, co zrobiła i nigdy jej tego nie wybacze, ale myślę, że jak powiedziałaby mi CAŁĄ PRAWDĘ, to byłoby lepiej i poczulabym się jak pełnowartościowa osoba w tym związku. Nie wiem czy z nią pogadać (wiem, że i tak nie powie mi wszystkiego) czy sie rozstać

dobra zacznijmy od tego co ty kurwa chłop czy baba bo z tego co napisane wychodzi ze lesba ;c

@

ja bym na twoim miejscu porozmawiał ;]

@down

kur... w zły klawisz trafiłem ;D

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Wygląda mi to na jakiegoś trolla. Tak samo Męskie imie w nicku... No chyba, że na serio lesba.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...