Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rosja,Turcja,Oceania ---> EUNE

Myranda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloszka ziomeczki, dostał ktoś może z was z tych gównianych serwerów token transferu na eune ;p ? pytam z Ciekawości =D

Opublikowano

to są chujowe serwery i wszyscy mają je w dupie. jedynie polaczki wpadły na pomysł żeby tam grać bo miały wizję, że będą w jakimś diamencie czy coś xD beka z tych debili. powiedz mi lepiej po chuj się tam przeniosłaś, bo mnie ciekawi co ludzie mają w tych pustych małych nastoletnich główkach xD

Opublikowano

to są chujowe serwery i wszyscy mają je w dupie. jedynie polaczki wpadły na pomysł żeby tam grać bo miały wizję, że będą w jakimś diamencie czy coś xD beka z tych debili. powiedz mi lepiej po chuj się tam przeniosłaś, bo mnie ciekawi co ludzie mają w tych pustych małych nastoletnich główkach xD

Lepsze to niż pierdolony syf na EUNE, ale skoro dali darmowe transfery to czemu nie ;]]] znacz takie powiedzenie "jak dają to bierz, jak biją to spierdalaj" ;] ?

Opublikowano

Akurat gra na Rosji ma sens (mam smurfa) - poziom kultury jest o wiele większy, lagi praktycznie niespotykane, ale dwa minusy - ludzie tam jakoś super nie grają (mimo wszystko nie wyzywają się jak ktoś lami), no i dłużej czeka się w kolejce. Ale jak się chce grać na Rosji, to trzeba przynajmniej umieć czytać po rosyjsku.

Opublikowano

Akurat gra na Rosji ma sens (mam smurfa) - poziom kultury jest o wiele większy, lagi praktycznie niespotykane, ale dwa minusy - ludzie tam jakoś super nie grają (mimo wszystko nie wyzywają się jak ktoś lami), no i dłużej czeka się w kolejce. Ale jak się chce grać na Rosji, to trzeba przynajmniej umieć czytać po rosyjsku.

Dobra już, obejrzałam kolejną gre z eune na youtube i mi sie odechciało transferu, close pls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...