Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot muzyczny

SizZxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać o takowy bot muzyczny na TeamSpeaku, sporo serwerów je ma, np na poczekalni czy strefie muzycznej.

Nie mam na myśli puszczania muzyki poprzez vDJ czy też coś innego. Po prostu bot muzyczny na teamspeak'a 24/7. Na jednym serwerze widziałem kiedyś gdzieś, że był do zakupienia TeamSpeak+Bot muzyczny jednak nie pamiętam jaką on miał nazwę, nie chciałbym kupować jakiegoś VPS czy coś. Nie wiem można takiego bota gdzieś kupić czy coś? Na svoice mają strasznie drogo, a widziałem taki jeden hosting z tym, że był serwer wraz z botem muzycznym. Czy nie wie ktoś co to za hosting? Albo jak tego bota zrobić? I nie chcę tsbotmusic, czy jakoś tak, bo tam jest płatne w dodadku za EURO. Tak więc proszę o pomoc.

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Bota albo robisz u siebie na maszynie albo kupujesz.

Więc jeśli nie chcesz kupować vps i nie chcesz placic 2 Euro to pozostaje ci VDJ albo winamp.

W dziale poradniki jest poradnik jak zrobić bota na VPS. kwestia kupienia vps za 25 złotych ew. u kogoś takiego bota zamowienia.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

A czym się różni VPS TeamSpeak od takiego dedyka czy normalnego takiego?

Bo jak już to mogł bym kupić ale gdzieś gdzie nie jest drogo, jak możesz to podaj jakiś hosting.

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

pierdziele wszystko za kase byscie tylko robili ...

http://ts3musicbot.net/ tu masz chyba 14 dni testow a potem mozesz oplacic jak chcesz

lub zrob sobie na maszynie swjej gdzie masz ts'a jesli ci nie pociagnie daj znac na pw odpale ci na mojej maszynie za free ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...