Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Poruszanie się "zawodowców"

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.

Oglądam ostatnio te Lcs? I zastanawia mnie że gdy ktoś campi w krzakach, to porusza się jakby miał jakiś atak z boku do boku. W czym im to pomaga? Może to dla rozgrzania ręki? :D

Opublikowano

Możliwe, że po prostu oni grają na Auto AA. Czyli, że jakby się nie ruszali to postać by sama zaatakowała a oni chcą pozostać w ukryciu. Chodzą na boki żeby postać nie zaatakowała przeciwnika.

Albo po prostu dla zabawy ;-)

Opublikowano

ja to mam z nich beke siedzi jakiś przygłup staty 0/5 i rozgrzewa sobie palce jakimś woreczkiem kurwa beka :DD

cześć jestem fajny pro elo myśle że umiem grać, pozuje na gwazde a tak na prawde jestem cienki i w życiu prywatnym żadna dupa na mnie nie spojrzy

PS. nie mam bólu dupy :)

co do bicia stworków w junglii jeżeli bijesz ich jak byś miał jakiś atak epilepsji to po prostu starasz sie unikać aa minionka

Opublikowano

wyjebane mam w to, robia to tylko dla lansu zeby pokazac jak zajebiscie szybko klikaja

bo tak jest , jakies tam badania byly ze profesjonalni gracze esportowi robia 5 klikniec na sekunde .

Wedlug mnie jest to przygotowanie do wejscia/wycofania sie , teoria z aa tez mozliwa , zarowno jak unikanie skillshotow(np hook thresha )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale wy leszcze jesteście. Juz nawet padła możliwość ze robią to dla fejmu hahah. Robią to po to by zmniejszysc ilość AA stworków, bo gdy podchodzą to nie mogą autoatakowac. Bij SB creepa stojąc przy nim i bij sobie odbiegające pomiędzy aa. Zobaczysz roznice

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...