Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno BF4

pawelek2002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BFP4F a BF4 to zupełnie coś innego.

Inne tryby gry, mapy, grafika. Wszystko.

Na początek napisz w tym temacie, aby upewnić się, czy gra będzie u Ciebie działać: http://www.mpcforum.pl/topic/1058732-inne-czy-pojdzie-mi-battlefield-4-sprawdz-tutaj/

Oglądnij filmiki ludzi na YT, sam zobaczysz, czy gra będzie Ci pasować. Wzorowanie się na opiniach innych ludzi jest błędem.

Opublikowano

Jak juz pisałem w poprzednim takim samym temacie to :

Jak masz dobrego kompa to opłaca się kupić tą gre , ale jak masz słaby komputer to się nie opłaca xD

Opublikowano

Jak juz pisałem w poprzednim takim samym temacie to :

Jak masz dobrego kompa to opłaca się kupić tą gre , ale jak masz słaby komputer to się nie opłaca xD

A jak mój komp uciągnie CoD: Ghosts, to też mi się pod każdym względem opłaca? Opinia bez sensu. Każdy lubi co innego i za ciebie nie zdecydujemy, chociaż jeśli masz doświadczenie w serii i miło ci się gra choćby w P4F, to z zakupu powinieneś być zadowolony. Pooglądaj gameplaye, poczytaj o wadach i zdecyduj.

@Down

Nie wyczułeś ironii...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jak komp uciągnie COD Ghosts to BF4 również ale może być trochę gorzej niż z COD'em. Cóż BF4 ma super grę multi, jednak kampanię można w 2 dni przejść.

Opublikowano

Mam BF3 i BF4 i zawsze polecam kupić obie gry, są wręcz świetne - duże mapy, duży wybór broni, pojazdy, klimat, wojna, nieśmiertelniki, świetnie działający battlelog kompatybilny z grą. Generalnie gry są wyśmienite.

Opublikowano

Ja polecam Ci z calego serca bf4 kupilem 2 dni temu, na poczatku jest dosyc trudno lecz gdy sie wkrecisz w gre, poznasz mapy to gra robi niezle WOW. Jak masz dobrego kompa to bierz ja gram na ultra i nie wyobrazam sobie gry na minimum lub srednich ustawieniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...