Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad R -nuker

Ziemboru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie w Silkroad-R Lighting,Fire,Cold to jedna moc ogólna Force. Moje pytanie jest takie czy mam zrobić drzewko od broni jak to się robi w zwykłym silku. Gram s/s i z tego co widzę to jedyne co mi da takie drzewko to pasywny skill do tarczy od szansy bloku i tyle, ponieważ wgl ze skilli od broni nie korzystam. Więc z chęcią bym sobie zrobił Force/Force. Kwestia jest taka czy dużo tracę skoro teraz mam w pełni wykorzystane Lighting,Fire,Cold ?

Opublikowano

Wg mnie lepiej calego bichemona poniewaz force i bichemon maja debuffy, z dodatkowo bichemon ma bloka + jak bedziesz mial wysoki lvl bedzie Ci latwiej taxowac low lvl

:D

x

• 10 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak wiecie w Silkroad-R  Lighting,Fire,Cold to jedna moc ogólna Force. Moje pytanie jest takie czy mam zrobić drzewko od broni jak to się robi w zwykłym silku. Gram s/s i z tego co widzę to jedyne co mi da takie drzewko to pasywny skill do tarczy od szansy bloku i tyle, ponieważ wgl ze skilli od broni nie korzystam. Więc z chęcią bym sobie zrobił Force/Force. Kwestia jest taka czy dużo tracę skoro teraz mam w pełni wykorzystane Lighting,Fire,Cold ?

Witam jesli chcesz miec tego nuka tylko pod bicie mobow to owszem baw sie w f/f ale jesli chcesz sie tez pozniej zabawic na pvp to s/s najlepszy build dla nuka;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...