Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban za to ?

mikes92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesli pomagało to przeciwnej druzynie to na 100% jesli tak po prostu ktos blokowal to raczej nie. no chyba ze blokowal swoj team i nie potrafili wyjsc tochyba ban ale nie jestem pewny

Opublikowano

No jest to jakiś sposób utrudniania gry, ale na pewno nie ma za to permów. Możliwe że jakieś ostrzegawcze.

Opublikowano

Jak grasz zombi i blokujesz a w środku już jest człowiek i lata za nim zombi to bana za to nie ma, natomiast jeśli blokował byś nie wpuszczając do środka zombi to jak najbardziej możesz dostać bana.

Opublikowano

No raz sobie siedziałem w klatce humanem i nie wpuściłem 2 os. a oni zostali zainfekowani.

A innym razem po prostu stałem w drzwiach na olig rig ale nikogo nie zarażono.

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

Nie dziwie się że dostałeś bana
hmm ja 2 lata temu dostałem bana za nic :) nawet nie czitowałem i perm na ( IP ) ale bana już nie mam bo nowy komp
też ludzie skarżyli się że dobrych graczy banują

Opublikowano

ciągle sprawdzam i nic, ale wiesz zawszę może dać za miecha :>

pisał że porobił skriny...i że zreportuje ;p

edit;

Polskiego GOA zbanowali itd.

Ja dostałem kiedyś za haki bo hakowałem ale jeden ban był prawie nie słuszny wbiłem raz na konto z vipem zagrałem na FT 30min z telekilem (sam grałem) i konto poszło się je... ;/

edit 2

a z teksturkami jechałem 1 rok temu i do tej pory nie zbanowali bo aż tak mocno perfidnie nie używałem ich :P

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

Gracze często straszą, a nic z tego nie robią. Hacki to hacki, zawsze za nie dostanie się bana.

Opublikowano

Gracze często straszą, a nic z tego nie robią. Hacki to hacki, zawsze za nie dostanie się bana.

Dokładnie nawet jak byś kupił płatnego czita i tak będzie ban

Opublikowano

no cóż jak dadzą mi na 30 dni to sobie zrobię nowę konto na ten czas, gorzej będzie jak spec perm trafi się na słabszym koncie zamiast na lepszym x_X

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

Najpierw musisz mieć za co dostać tego bana, a skoro raportów nie masz, to graj spokojnie. Jakbyś został przyłapany przez gm to już dzisiaj byłby ban, ale oni bardziej w grze szukają powerlevelingów i hackerów.

Opublikowano

Wiadomo ile GM dostaje kasy ? bo nabór był/jest ;p

GM raczej nie dostaje kasy, bardziej to poświęca jako hobby, a za to dostaje jakieś bony, beta keye czy cuś.

Opublikowano

GM raczej nie dostaje kasy, bardziej to poświęca jako hobby, a za to dostaje jakieś bony, beta keye czy cuś.

Bzdura,Game Master to jest normalna praca.

Opublikowano

GM to także pracownik firmy Nexon, pieniądze na pewno dostaje, do tego moze sb nx dodawać. Fajnie :)

Nie mylic z GM np w metinie, tam 0 hajsu xD

Co do blokowania, zombie blokuje drogę humanowi-ban za power lvl, zwykły blok-sporadyczny ban.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Chodzi mi o to, że za zwykłego jednorazowego bloka nexon nie zbanuje. Jednak jeśli przez całą grę ten delikwent to robi, a Ty masz nagrane to moze dostac bana, lecz nie licz na perma, max okresowy.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Up mylisz się, jeśli zombi blokuje ludzi których chce zarazić to jest to zwykła taktyka tak samo z kampieniem i za to nie ma bana. Gdyby human blokował humana lub zombi humana przed innymi zombi to za to jest ban tak samo jak zombi blokuje zombi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...