Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bug na Ile ban ?

Rasowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! :D Znajomy mnie poprosił żebym sprawdził ,czy jest czysty :P

Z czego sprawdziłem sam siebie i mam jeden raport z 28 listopada 2013r za

bug na QR na Short Fuse ( tam ,gdzie się biegnie po schodach skacze na i przeskakuje się na takie okienko )

Więc na ile mogę dostać bana ? to jest pierwszy raport ,który dostałem . Od razu perm ?

Mi tam się wydaje ,że jakieś 30 dni na początek . Jak myślicie ? Nexon może to " umorzyć ?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Za glitchowanie/bugowanie jest perm. Wiem o które okno Ci chodzi, choć nie wiem czy jest to banowane.

Opublikowano

W bazie danych zablokują twoje konto na stronie będziesz mógł normalnie się zalogować ale postać będzie unranked. Prędzej czy później cię zbanują, mnie po roku zbanowali.

Opublikowano

Na konto, czasem nexon potrafi zrobić raport po kilku miesiącach, więc takie granie w niepewności. Popatrzaj na raporty z shortfusa, czy dają bany za to. to taki bardziej jump parkour, no nie wiem co o tym sądzić szczerze mówiąc, sam też jutro z ciekawości popatrzę.

Opublikowano

nope. to jest jump trick i nic Ci za to nie zrobia sam mam raporty za takie zachowania :D na mapach i do tej pory nawet nie dostałem ostrzegawczych 15 dni.

@Edit

jezeli chodzi nam o tego buxa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...