Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie na ankietach/przez internet.

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 15 lat i wiem ze dopiero od 16 mozna pracowac jako mlodociany pracownik czy jakos tak. Dlatego tez szukam jakichs ankiet na ktorych moge zarobic kilka zloty, na jakies drobne wydatki takie jak Humble Bundle czy cos, najlepiej jakies zagraniczne bo moze nie bedzie trzeba zarabiac w zlotych tylko dolcach czy cos xD. Mam juz kilka takich stron ale wiekrzosc nie pisza ze trzeba 5000000000 pkt np zdobyc zeby wyplacic 10zl -.- chodzi mi o jakies zaufane stronki na ktorych szybciej bd mogl wyplacic kase. Najlepiej jak by mozna bylo wplacac na PayPal. Nie chodzi mi o jakies mega duze sumy nei wime moze byc jakies 10 zl czy 5$ albo obojetnie co tylko zeby byl jakis ciekawrzy zarobek :) Jesli cie ten temat nie interesuje i masz zamiar wrzucic jakies odpowiedzi typu "Jprd, dziecko chce sobie zarobic i nie umie szukac w google" jak pisalem mam juz kilka stron.

ruU3AnC.png

Opublikowano

nie polecam zarabiania na ankietach bo jest to czaso chłonne i mało się na tym zarabia polecam serdecznie PPA zarobiłem ponad 300zł w parę miesięcy nic nie robiąc szczerze bo teraz się opierniczam a mógłbym o wiele więcej zarobić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...