Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Evelynn czy to już tylko historia ?

LechFuckYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ad jest lepszą niż ap , zawsze była -.- ... Trynity , IE , teraz czarny tasak (E 2x nakłada efekt) , buty na cd , i krwiopijca (lub miecz pistolet hextech - nawet lepsze wyjście bo dostaniesz slowa z aktywa), potem albo frozzen mallet lub GA .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

AD była kupowata, wiec pewnie ta dupy nie urywa, ale w najbliższym czasie spróbuje sam zagrać, to pewnie wtedy będę mógł powiedzieć o tym więcej, ale nie wydaje mi się by była tak mocna jak stara AP eve.

Szkoda że riot tak nerfi asasynów :(

Ad jest lepszą niż ap , zawsze była -.-

Chyba nie... w inne gry gramy prawdopodobnie :P

Opublikowano

Ja najczęściej grałem EVE AP,czasami próbowałem AD/AP i się spisywała,ale jednak pod mój styl bardziej pasował build AP.

Nerf niestety ją trochę osłabił,ale dalej można tą postacią grać i mieć dobre wyniki.

Opublikowano

Nadal będzie się dało coś nią ugrać, jej atutem wg. mnie jest niewidka, ganki ignorując normalne wardy są świetne. A te nerfy to tylko formalność, wystarczy jakiś item pod hybrydę, muszę zobaczyć czy ona coś ugra pod hextecha.

928011413476457403957.png

Opublikowano

3UP , powiedz to mi gdzie jest ona moim main (ponad 600 gier rankedy , dominiony , 3v3 i nie tylko), w każdej grze mam koło 12/5 na AD . Robiąc na AP ledwo żyje w early ,a w late dostajesz focus dojdziesz do adc a i tak nie zabijesz . AP robiłem ledwo 5/5 , AP była waible kiedy ulti brało max HP % . Teraz nie , robiąc na AP marnuje 3s boostu 120% do AS , w mid game z buildem up zabija każdego APC i ADC , zanim ten zdąży cię zobaczyć .

EDIT , czymaj lolkinga ; opelit (EUNE)

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

ja dzisiaj grałem na eve pod hybrydke i to jest jeszcze wieksza masakra niż była, budował się mniej wiecej tak

czarny tasak,maska lindriego,buty sorki,last whisper,rylai,rabadon miał full builda i waliła tak, że w late zrobiła quadre jak sie wpierdzieliła

Opublikowano

3UP , powiedz to mi gdzie jest ona moim main (ponad 600 gier rankedy , dominiony , 3v3 i nie tylko), w każdej grze mam koło 12/5 na AD . Robiąc na AP ledwo żyje w early ,a w late dostajesz focus dojdziesz do adc a i tak nie zabijesz . AP robiłem ledwo 5/5 , AP była waible kiedy ulti brało max HP % . Teraz nie , robiąc na AP marnuje 3s boostu 120% do AS , w mid game z buildem up zabija każdego APC i ADC , zanim ten zdąży cię zobaczyć .

Daj lolkinga.

TOPIC @

Wg.mnie to ta sama stara eve ,jeszcze przed nerfem jak gralem kazikiem na irelie , eve gankowala ,za kazdym raze padała z irelią.

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Nerf trochę odcZuwalny lecz nie jest tak źle. Jej największym atutem jest niewidka, co piękne się zgrywa z dzisiejszą wizją. Q trochę boli, ale i tak będzie można coś nią ugrać.

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...