Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kupno

Ed Dog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

co polecacie kupić za nx sop moda czy mutagena (oczywiście nie tanka) ??

Zastanawiam się bo dużo gram qr. W sumie to qr i snd tylko, ale mam problem z podjęciem decyzji :/.

Mutagen - miałbym całkiem duże ułatwienie na Qr

Sop mod - cena konta wzrasta, można kd sobie nim łatwo nabić, przyjemny dla uszu ale strasznie nooberski :/.

Pozdr,

Ed Dog.

Opublikowano

Obie rzeczy nie często się powtarzają, to zależy faktycznie ile grasz tego qr. Ja np. wolę gietę a te low recoile to nie za bardzo, brałbym mutagena.

Opublikowano

zwłaszcza, że sopmoda nie wykorzystam na qr bo gram m4 - perm

i też wolę swoją g36val, którą mam na perma

wydaje mi się, że poniekąd duża część CA się żuci na tego sopmoda i będzie tego bardzo dużo, a mutagena mniej

Opublikowano

Zawsze jak dają jakiegoś unikata, to masa ludzi się zlatuje, a potem to pełno na roomach, można podnosić. Tak samo z dualami było.

Opublikowano

Poczekaj może, aż się więcej osób wypowie, na razie nie będę zamykał, chyba że już dokonałeś zakupu.

Opublikowano

Osobiście brałbym Mutagena.. Wiele osób wyklina mutageny ale osobiście jak masz M4 na perm i grasz dużo Quarów to jest to najlepsze rozwiązanie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...