Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bugów

Almear

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :P

Odrazu przejdę do rzeczy a mianowicie naprawiam,uzupełniam braki klienta,usuwam powtórki plików,usuwam nie potrzebne pliki,braki item i mob proto itd.. ( Klient 2010 oficjalny czysty ) chodzi mi o to żebyście mi pisali co tam jest zepsute,co zbugowane,jakie są braki itd.. np :

- Nie działa pismo GM wgl jest zbugowane

- Bug z teksturami powinny znajdować się w bodajże terrain a są w patch1 trzeba je z tamtąd usunąć + też usunąć wpisy,zapakować i podmienić

Daję like za każdy wymieniony błąd,bug,powtórka pliku,nie potrzebny plik w działaniu klienta itd.. ;) myślę że mi pomożecie :P

Opublikowano

po 1 nie ten dzial

po 2 skad mam wiedziec jakiego klienta uzywasz... 2010, yy pelno takich klientow

Klient 2010 oficjalny czysty

Opublikowano

Nie lepiej zrobic to na cliencie najnowszym ? :)

Mogl bys bardziej precyzyjnie określić miesiąc z którego masz clienta.

wierz lub nie ale są na tym świecie ludzie którzy wolą korzystać z strachy clientów

o ile pamiętam to chyba do idexu patch2 nie jest dodany i nie działają niektóre wierzchowce + syser pluje parę błędów przez to (ja tak miałem ale nie gwarantuje ze u cb tak jest ;d )

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

wierz lub nie ale są na tym świecie ludzie którzy wolą korzystać z strachy clientów

o ile pamiętam to chyba do idexu patch2 nie jest dodany i nie działają niektóre wierzchowce + syser pluje parę błędów przez to (ja tak miałem ale nie gwarantuje ze u cb tak jest ;d )

Jakie błędy syserr pluje..? wymień mi jak możesz :P

Opublikowano

mi pluło coś z assasin coś tam nie pamiętam dawno to było ;]

edit:

znalazłem ten błąd w kliencie jakiegoś priva ;d

0111 12:40:58175 :: Not a valid .WAV file: sound/pc2/assassin/bow/attack1.wav
0111 12:40:58175 :: CSoundManager3D::GetInstance (filename: sound/pc2/assassin/bow/attack1.wav)

ale pewności nie mam ze to ten ;]

1377774857-U369478.png

/\

|

Opublikowano

Miałbyś jak podrzucić poprawe pliczki..?

To szukasz bugów żeby je naprawić a chcesz gotowce?

@Topic

mi pluło coś z assasin coś tam nie pamiętam dawno to było ;]

edit:

znalazłem ten błąd w kliencie jakiegoś priva ;d

0111 12:40:58175 :: Not a valid .WAV file: sound/pc2/assassin/bow/attack1.wav
0111 12:40:58175 :: CSoundManager3D::GetInstance (filename: sound/pc2/assassin/bow/attack1.wav)

ale pewności nie mam ze to ten ;]

Wystarczy dograć dźwięki ;)

8910814572903361049127.png

Opublikowano

To szukasz bugów żeby je naprawić a chcesz gotowce?

@Topic

Wystarczy dograć dźwięki ;)

wiem ale tez wierzchowce nie działają poprawnie a rozpakowywać mi się nie chciało ;d

1377774857-U369478.png

/\

|

Opublikowano

Witam :P

Odrazu przejdę do rzeczy a mianowicie naprawiam,uzupełniam braki klienta,usuwam powtórki plików,usuwam nie potrzebne pliki,braki item i mob proto itd.. ( Klient 2010 oficjalny czysty ) chodzi mi o to żebyście mi pisali co tam jest zepsute,co zbugowane,jakie są braki itd.. np :

- Nie działa pismo GM wgl jest zbugowane

- Bug z teksturami powinny znajdować się w bodajże terrain a są w patch1 trzeba je z tamtąd usunąć + też usunąć wpisy,zapakować i podmienić

Daję like za każdy wymieniony błąd,bug,powtórka pliku,nie potrzebny plik w działaniu klienta itd.. ;) myślę że mi pomożecie :P

moje pytanie do cb czemu na 2010 nie na nowym z nowa binką tylko zabytek chcesz wskrzesić

był gdzieś na forum klient z chyba 2005 r i miał wagę 350m wiec jak już coś chcesz robić to raczej z niego

taka była nazwa pliku z klientem 2005 r

METIN2 2005r korenski client

tu znalazłem linka do niego

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/2122357-release-official-2005-client-korea.html

tu masz jakieś dodatki nie sprawdzałem linków czy działają

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/2750915-re-release-official-korea-client-2005-a.html

i zacznij od niego a naprawdę można zrobić klienta wypasionego ze głowa mala i co będzie miał max 900m po rozpakowaniu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...