Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Spowolnione tempo

dominik199818

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Help dzisiaj około 17:00 godz gralem w lola fizzem w połowie gry jakas 20 min wywalilo mi blue screen

parametrow niepodam bo gra chodzila normalnie 40 fps

grafa jest integra gma 3000 po bluescreenie zaczela mi gra i nie tylko ta chodzic tak jak by w zwolnionym temie pomocy.

Opublikowano

Help dzisiaj około 17:00 godz gralem w lola fizzem w połowie gry jakas 20 min wywalilo mi blue screen

parametrow niepodam bo gra chodzila normalnie 40 fps

grafa jest integra gma 3000 po bluescreenie zaczela mi gra i nie tylko ta chodzic tak jak by w zwolnionym temie pomocy.

A ile miałeś pingu?

Opublikowano

Ja miałem ten sam problem kiedyś, próbowałem skanować, formatować, dałem do serwisu, powiedzieli, że nie wiedzą czym jest powód.. Niestety doszło do wymiany komputera (Chociaż i tak sie ciesze bo teraz jest o wiele lepszy).

Ale to co ja Ci radze, jeżeli skanowanie lub później format nie pomogą, idź do serwisu, może będziesz miał lepszych ludzi niż u mnie w mieście i może będą w stanie Ci pomóc z tym problemem.

Opublikowano

Ja bym prosił o wyjaśnienie co pisało na BS'ie, obstawiam że to wina sterowników od karty graficznej ;) Tak więc napisz co na nim pisało.

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...