Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Servera Xenoxmt2?

dawid0sa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co widac jak sie loguje na ch6 to polaczenie jest z serwerem pisze laczenie ale pozniej wywala mozna wywnioskowac ze serwer nie sostal zamkniety tylko moze byc zawieszony :)

Opublikowano

Mógłby mi ktoś wyjaśnić jakim prawem na serwerze Xenox ktoś w ogóle jeszcze gra?

Podam tutaj prosty przykład:

Obojętnie jaki inny serwer - 1 przedmiot z navi o którym się gracze dowiedzą = 50 graczy po tygodniu.

XenoxMt2 - 150+ przedmiotów z navi o których gracze wiedzą = Taki sam poziom graczy.

Jaki jest w tym sens? Głupota graczy czy jednak gracze są w jakiś sposób zastraszani, że muszą grać na tym serwerze?

0LsM05U.png

Opublikowano

Mógłby mi ktoś wyjaśnić jakim prawem na serwerze Xenox ktoś w ogóle jeszcze gra?

Obojętnie jaki inny serwer - 1 przedmiot z navi o którym się gracze dowiedzą = 50 graczy po tygodniu.

XenoxMt2 - 150+ przedmiotów z navi o których gracze wiedzą = Taki sam poziom graczy.

Jaki jest w tym sens? Głupota graczy czy jednak gracze są w jakiś sposób zastraszani, że muszą grać na tym serwerze?

Właśnie chyba w tym tkwi fenomen tego serwera.

Tam jest już niewyobrażalna przesada handlu. Tyle SM/yangów/itemów z navi w obrocie nie znajdziesz nigdzie.

Może właśnie dlatego, że wszyscy mają wszystko, każdy tam gra (każdy jak każdy...).

@Topic:

Serwer nie padnie, pomimo braku odzewu ze strony administracji hajs się zgadza na pewno i serwer będzie utrzymywany jeszcze długi czas.

Nie wiem kto Ci głupot takich nagadał.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie ma opcji Xenox dla innych to legenda ( nie dla mnie ) . Mnie nie obchodzą takie serwery bo tam był całkowity syf , lvl 250 w 3 dni wbijesz . I serwer już Ci się nudzi . A może był jakiś atak ? :P

478.jpg

Opublikowano

czuję że ten serwer nie padnie , Pawemol nie jest głupi dobrą kase z tego ma + tylu graczy .

zobaczymy co się będzie działo ale padnąć zobaczycie ze nie padnie.

Opublikowano

To gówno i tak kiedyś padnie. Nayebali tych ulepków, max lv w 2 dni i myślą że są fajni. Ale tyle jest tych dzieci co tam grają i raczej tego nie skumają że nie warto tam grać. No ale cóż...

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

Dwoch mistrzow gry naebalo problemow. Serwer nie padnie, ale 2/5 serwera ma itemek z navi... + jak dzis serwer byl online cale miasta w bossach... Ale serwer nie padnie !!! 1 tys na miesac gdy koles ma 16 Lat ? Niezły interes.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Średnia wieku graczy xenoxa wynosi 10 - 12 lat +/-.

Opublikowano

Nie padnie kiedyś był spoko serwerek teraz to trudno o ulepszacze bo przyjdzie jakis 250 nie dojże, że jeszcze cie bedzie tłuc a jedyne wyjście to wylogowanie to jeszcze bedzie cie wyzywał od dzieciaków i będzie ksuł. I do tego te itemki navi gdzie ninja wali 15kkk.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

The Naid 6-10? Nie bądz śmieszny mam 17 lat,na serwerze znam masę ludzi,którzy mają po 20 lat.Co z tego ,że są itemki z navi a niech sobie są gra się fajnie czego można więcej chciec?Mamy płakać bo ktoś dostał eq z navi za free czy kupił za pln? To chyba jakaś kpina na każdym serwerze jest eq z navi.Co do zamknięcia serwera to Ardex i Flatrona narobili szumu nic pozatym,serwer będzie ON po resecie czyli o 05:35

Opublikowano

Wątpię żeby padł z prostego powodu = gra tam podstawówka i hajs na is leci, stałby pewnie przy 50 graczy, no ale nikt nie wie.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Imagus sie znalazł dorosły :)

Serwer jest za przeproszeniem chujowy,ale napewno nie padnie,bo dziennie zarabia więcej niż wasz stary i matka razem wzięci w 2 miechy :)

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wątpię żeby padł z prostego powodu = gra tam podstawówka i hajs na is leci, stałby pewnie przy 50 graczy, no ale nikt nie wna serwerze 

Na serwerze gra ponad 1000 osób.  Lepiej idź sobie  zobacz do Kapitana  gracze Online 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...