Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] redbot pro oficjal

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja Ci polecam Xeno nie jest taki trudny i jest duzo free scryptow ;p A no i dość dużo osób go używało i nie wyłapało bana ;p

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Tu masz strone http://xenobot.net zaraz ci cracka znajde :D i edytuje ten post :P

http://www.mpcforum.pl/topic/1037798-dltut-xenobot-crack-1011101210201021/page-12#entry9546803

tam jest crack i skan wklejasz do folderu z xeno odpalasz tibie logujesz sie i odpalasz bota przez cracka klikasz login wpiszujesz byle cos jak już sie zalogowałeś to klikasz inject i jest twoja nazwa postaci odpalasz i Welcome to Xenobot :D . Sorki że bez kropek i przecinków ale szybko pisałem ;p Jak coś to pisz :D

c848.jpg

Opublikowano

No ok bot juz działa teraz jak byś mugł wytlumaczyc jak go obslugiwac ; D

Targeting juz opanowalem teraz jak zaprogramowac go na expie ; D

Opublikowano

O jejcu :D Bawiłem sie nim przez gora 1 godzine :D . Wiec nie wiem zbyt dużo , lepiej żebyś się spytał kogoś innego ale spróbuje coś ci pomóc ;p To tak prawym na siebie i wyświetli ci się menu tak powiem ;p Szukaj targeting powinno ci się ukazać okienko obok czatu kilkasz prawym i masz opcje dajesz New creature wpisujesz nazwe moba pod spodem masz odległość jak cie znam grasz palkiem wiec dajesz odstęp na tyle ile twoja bron atakuje xSQM tak mi sie wydaje :D niżej none i po prawej tzw priorytet medium Very high itp np że pierwsze ma bić Rotworm'a czyli dajesz mu High a potem tworzysz np rat i ustawiasz tak samo ale ustawiasz mu np low czyli że bedzie bił go wtedy gdy ubije potworki z wyższym priorytetem . Gdy już skończyłeś dajsz prawym na to okienko i Disabled . Powinno być ok ale nie moge tego zapewnić ;p Jak jest coś źle to sorki . Ale sie rozpisałem a to dopiero pierwsza funkcja :D . Opisałem to troche łopatologicznie pisz czy działa :D

BOŻE NIE DOCZYTAŁEM ZE JUŻ TARGETING OPANOWAŁEŚ :OO

c848.jpg

Opublikowano

Targeta opanowalem już ; D Szybko sie ucze ; D A co do palka miałes racje ; D ^ ^

A powiedz mi jak mam ustawic botka aby mi speary zbieral i nakladał na ręke ;D Zaomnialem o najwazniejszym gdzie opcja aby ustawic leczenie ; D teg oza chiny nie umiem znalesc

Opublikowano

Hmm Walker umiem tylko ustawić aby chodził po jednym piętrze otwierasz tak samo jak targeting po prawej masz teraz walker dajesz prawym i na górze stand i powtarzasz to :D chyba tyle o walkerze :D . Hmm Looter otwierasz i np chcesz zeby ci zbieral golda wpisujesz id itemka albo pod itemkiem masz strzałki kilknij i poprostu zaznacz item ktory powinien zbierac np gold :P i blokujesz np prawym i masz takie okienko target walker i looter blokujesz i powinien zbierac :D Zachwile jak ci to zadziała to opisze healer :D

@edit A i bym zapomnial możesz jeszcze wybrac plecak do ktorego ma wkładać itemki obok plecaka powinno pisac BackPack 1 itp itd i musisz miec otwarty plecak inaczej nie zbiera loota !

c848.jpg

Opublikowano

Niom :D Już postaram ci go ogarnąć :D A wiec tak kilkasz prawy support>Sefl healer I masz spell kilkasz new Current Health w pierwszej linii w durgiej Below po prawej od ilu hp ma cie leczyć :P Tam gdzie cas wpisujesz spell jakim ma cie leczyć ;p Zaznaczasz fajczka po lewej stronie obok stworzonego czaru . Powinno cie leczyć spellem teraz żeby leczył cie potkami a teraz na dole masz item heal dwie pierwsze oznaczaja to samo co wcześniej :D Tam gdzie use ID itemka albo kiknij w to i zaznacz item w plecaku zaznaczasz fajeczka tak jak wcześniej i powinno być git :D . Teraz już chyba możesz expić ;p Te moje posty powinne sie liczyc jako 3x :P :D

O właśnie jak chcesz coś wiecej to możesz napisać do usera Dante_/ jeśli bład to sory on ogarnia Xeno :)

c848.jpg

Opublikowano

Troche zwalilem ; / bo ustawilem walkera na "Stand" ; D ale co tam jutro to poprawie mam nadzieje ze bot dzis jakos pzez nocke sie utrzyma ; D A mam pyt kolejne ^ ^ Jak ustawic aby na ekranie np wyświetlalo mi sie ile zarobilem itd ? Abym rano np przyszedł luknął i mi pokazalo ze tyle i tyle itd ; D

Opublikowano

Klikasz prawym HUD zaznaczas Recent Loot , Exparience Bar oraz Information . Możesz sobie też pozmieniać kolorki tego i innych miejcach poustawiać te dodatki :P

No ale tak z ciekawości przez całą noc on na tych włóczniach nie pociśnie skończą mu sie a nie umiem tego zrobić aby chodził po ammo :O . I racze sprawdzac bo to ja ci doradzałem wiec zawsze coś może być nie tak ;]

c848.jpg

Opublikowano

Szkoda tego pallka ;/ Teraz sie już nie chce expic tyle manual :D A co do trolli to nie zawsze wypadaja wiec jak zabraknie to żadnego nie ubijesz monitoruj prace bota co jakiś czas :D

c848.jpg

Opublikowano

Co ty ja tylko pierwsze lvl chce na bocie nieznosze expic do 20-25 lvl-a potem recznie bede nakur ... ; D A i naprawde ostatnie pyt jak ustawic aby mi np powyżej 40 % many używał exure ; D

Dobra sam rozkminiłem ; D Nawet prosty ten bocik ; D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...