Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto

Szokron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Po jakiś trzech miesiącach postanowiłem sobie znowu zagrać w infestation no to odpalam sobie wpisuje pasy pisze mi że podałem złe hasło.

Odrazu po wpisaniu przewaliło mnie na temat na forum z infestation o zmianie hasła z tego co zrozumiałem. http://forums.infestationmmo.com/index.php?/topic/98726-password-reset-notification/

Wiec dałam tam zmiane hasła wpisałem meila wszystko ładnie pięknie a tu mi pisze nie ma przypisanego konta do tego meila co jest niemożliwe.

Zauważyłem jednakże moge odzyskać hasło przez numer seryjny a naszczęscie miałem całą transakcje z paysecard zapisaną wraz z kluczem.

Wpisuje i mi wyskakuje że ten numer seryjny nie jest przypisany do żadnego konta.

Jak ktoś wie o co chodzi prosze o pomoc !

Ps: Jeżeli jest albo był taki temat to sory

Gre nie kupiłem na steam tylko normalnie przez ich strone jak ma to coś do rzeczy

Opublikowano

Napisz do Supportu moim zdaniem to najlepsze co możesz zrobić

Ale wątpię że support ci odpisze bo support ma cię w no wiesz gdzie ... 4 literach bo sam już się na nich przejechałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...