Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SquareLife [1000 slotów] [Mini-Gry] [SkyWars|SCB|CrystalQuest|VampireZ|TeamFortress] Najlepszy serwer mini-games w Polsce!

GrauinPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

----------

----------

----------

----------

----------

Reklama

----------

----------

----------

----------

----------

----------

----------

banner-29949-5.png

SQUARELIFE

-------------------

Serwer podobny do najpopularniejszych sieci serwerów minecraft jak ShotBow, HiveMc, MineCade tylko że Polski i NON-Premium

Na naszym serwerze znajdziesz jak na razie mini-gry takie jak

BETA Mega Walls (19.01.2014)

Podobnie jak w TheWalls są 4 zespoły graczy. Każdy zespół ma swój własny obszar i 4 obszary są oddzielone środkowym polem.

Gra ma 3 fazy, przygotowawczą (10 minut), podczas tej fazy należy przygotować się do 2 fazy, gry (50 minut).

Ostatnia faza to deathmatch, rozpoczyna się ona, gdy wszystkie Withery umrą lub skończy się 50 minutowa faza gry.

Każdy zespół ma swojego Withera, a celem zespołu jest ochrona swojego withera i pozbycie się witherów przeciwników.

Jeśli umrzesz, a twój Wither żyje, odrodzisz się. Jeśli jednak umrzesz, a twój Wither nie żyje, nie odradzasz się i przegrywasz.

Wygrywa zespół, który zostanie ostatni na arenie.

Sloty: 100

Beta testy możliwe tylko dla Vipów oraz sVipów

Nasza mapka

----------

3mwr.jpg

1. SkyWars - Jest to serwer gdzie jesteś na mapie skyblock i musisz wyeliminować pozostałych graczy można zakupić przedmioty stałe na spawnie za wygrane punkty lub kupić przedmioty jedno razowe przy starcie gry.

Sloty: 380

Screeny z serwera

--------------------------

Spawn

----------

lh30.png

-----------

7erh.png

Sklep

-------

h4ip.png

---------

t3nq.png

Aby dołączyć na arene wystarczy nacisnąć na kompas

---------------------------------------------------------------------------

vw2l.png

Jedna z aren

------------------

rfys.png

4x9y.png

2. SuperCraftBrothers - Chyba nie muszę tłumaczyć co chodzi na tym serwerze gdyż każdy chyba o nim słyszał jest to serwer taki sam jak na oryginalnym serwerze SuperCraftBrothers na MineCade

Screeny z serwera

-------------------------

Spawn

----------

post-681765-0-92077800-1387582197_thumb.

Lobby gdzie wybieramy klasę

-----------------------------------------

post-681765-0-27112700-1387582199_thumb.

Statystki, Sklep i jedna z mapek

post-681765-0-61933200-1387582205_thumb.

post-681765-0-99504000-1387582208_thumb.

post-681765-0-70245100-1387582201_thumb.

3. VampireZ - Tryb polega na jak najdłuższym utrzymaniu się i bronieniu przed horde zombie, oraz Vampirami. Jeżeli Vampir Cię dorwie stajesz się jednym z nich, i to ty szukasz wraz z pozostałymi Vampirami innych graczy. Ludzie wygrają tylko wtedy gdy przetrwają 25 fal, a Vampiry jak zabiją wszystkich ludzi.

Screeny z serwera

--------------------------

Spawn

----------

bq2d.png

wqe2.png

Jedna z aren

------------------

ug25.png

5982.png

jji8.png

Serwer TS3

IP: ts.squarelife.pl

Na serwery można połączyć się za pomocą jednego IP

IP: play.squarelife.pl

W różnych wersjach 1.6 1.6.2 1.6.4 1.7.2 itd

Po wejściu na powyżej IP trzeba wybrać na który serwer chcemy się połączyć za pomocą kompasu którego mamy w eq przez naciśnięciem nim (PPM)

Do wyboru jak na razie mamy tylko

MegaWalls

SkyWars

SuperCraftBrothers

VampireZ

Team Fortress

Splegg

Crystal Quest

Za niedługo dojdzie dużo więcej serwerów unikalnych jakich nie znajdziecie na Polskich serwerach i to Non-Premium.

Trochę o nas

Sieć serwerów SquareLife zostało założone przez Sebka97 (Ja) i Skillek_PRO (YouTuber)

Tworzymy już serwer od około 2 lat mieliśmy pierwszy serwer SurvivalGames może ktoś pamięta grał tam Polski Pingwin

Po kilku miesiącach serwer upadł z powodu że nie miałem czasu na naprawianie serwerów itd (ostatni rok szkoły) po tym inny kumpel przeją SquareLife lecz okazał się gościem który poleciał na kasę i nie chciał mi oddać IP, maszyny itd więc musiałem zaczynać odnowa.

Dziękuje bardzo jednej osobie która jest wierna (Skillek_PRO) który ma cierpliwość do mnie i nadal ze mną robi serwery i możecie mu podziękować za serwer SkyWars który on prawie wszystko zrobił i cieszy się dziennie 300+ graczy.

Mam nadzieje że zobaczymy nowe twarze na serwerach serwer naprawdę jest godny uwagi gdyż nie znajdziecie takiego serwera Polskiego nigdzie i to bez lagów

Opublikowano

Swietny serwer tylko w opisie jest napisane ze jest crystalquest i teamfortress a tego nie ma

Można wiedzieć kiedy będzie ?

I zrobcie tak aby kasa była na całym serwerze

Chodzi mi o to ze to co zarobimy np. na sky-wars można kupic cos na SCB

Rozumiecie o co chodzi

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...