Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Ustawienia Routera

pawelek01

Pytanie

Opublikowano

A więc tak mój problem polega na tym że nie mogę wejść w ustawienia routera w przeglądarce aby włączyć DMZ . Robilem doslownie wszystko co moglem i nadal nie dziala. Mianowicie resetowalem ustawienia fabryczne routera, sprawdzalem czy moze jakis inny adres jest albo cos ale brama domysla to 192.168.1.1 , wogole nie laduje się strona , prosze o pomoc z gory dziekuje ;D

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro brama domyślna nie wchodzi a jest to przecież router to.... lipa. Sprawdzałeś pod różnymi portami lub na różnych komputerach. Jeśli na żadnym nie zaskoczy to raczej nic nie poradzisz.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Mój kolega ma ten sam router i ten sam internet ale w sensie ten sam router ze ja mam jeden i on ma drugi xD i ten sam internet w sensie ze radiowy i u niego tez nie dziala to

Opublikowano

Jak to nie działa.... W sensie że nie ma takiej opcji tylko trzeba się dobić przez terminal ;D Podaj model i czy wcześniej udało ci się wejść na tą stronę czy nie.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

TP Link WR740N

@EDIT

Nie , nigdy nie probowalem na nia wejsc poniewaz nie bylo mi to potrzebne ;D

Opublikowano

Przez plytke go tylko zainstalowalem a nie ma tam zadnych opcji jedynie takie poczatkowe do zainstalowania typu nazwa sieci itp nie ma tam zadnych zaawansowanych opcji ; /

Opublikowano

TP Link WR740N

@EDIT

Nie , nigdy nie probowalem na nia wejsc poniewaz nie bylo mi to potrzebne ;D

To jakim cudem go skonfigurowałeś bez wchodzenia na stronkę? Jeśli przez płytę to zrób to teraz tak samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...