Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co i Jak MS ?

WezyrPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Co możecie powiedzieć o MS coś tam o nim wiem ale czy naprawde on tak strasznie wastuje te cc i nie da sie nim zarobic mówie narazie o loow lvl . A i czy 20 cc na start od zera z paccem bez bota na sorccera mi wystarczy żebym mógł spokojnie pograc ?? Dzieki :P

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Możesz to jakoś bardziej rozwinąć ? Ile bym musiał mieć tak na start ? itp

c848.jpg

Opublikowano

Łee styknie ci Msem kase się właśnie grubo na wyższym lvl np tylko msem możesz zbierać hajs na worker golemach i innych potworkach bo masz czy z visa a wiele potworków są na nie wrażliwe początki może i sątrudne ale 20cc ci starczy do 45 lvla a potem to już z górki chodzisz na dle i się wszystko zwraca albo na hydry z blokerem czy inne rzeczy :)

xmMfHrm.png
Opublikowano

No i takiej odpowiedzi oczekiwałem :)) . Jeszcze sobie moze załatwie z pare cc , i tak gram dość oszczędnie :P .

@edit kotoś coś jeszcze powie o Ms ?? Tak z własnego doświadczenia :)

c848.jpg

Opublikowano

Ja grajac ms nie na bocie i nie expiac szybko na workerach ok. 50 lvl zarabialem albo bylem na 0 wiec to nie jest tak ze zawsze bedziesz na minus, jesli bedziesz expil z sd to tak ale czasem mozesz miec farta i lootnac cos wartosciowego, sorcem expisz na raczej mocniejszych mobach np. niz knghtem wiec masz wieksze prawdopodobienstwo ze lootnie Ci jakis rare bo zabijesz wiecej lepszych mobow. Choc polecam zrobic sobie knighta cashmakera na bocie ;p

Opublikowano

Łee styknie ci Msem kase się właśnie grubo na wyższym lvl np tylko msem możesz zbierać hajs na worker golemach i innych potworkach bo masz czy z visa a wiele potworków są na nie wrażliwe początki może i sątrudne ale 20cc ci starczy do 45 lvla a potem to już z górki chodzisz na dle i się wszystko zwraca albo na hydry z blokerem czy inne rzeczy :)

Co ty chrzanisz . DL , Hydry do zarobku < facepalm>

@ Co do MS'a to jezeli bedziesz sobie powoli bił moby ,robil taski etc to mysle ze na 20cc dojedziesz do moze 50 lvl.

Ale roznie to moze byc. Ogolnie MS tak hardcorowo grajac mysle ze zarabia dopiero 150+ (workery wczesniej sie nie licza) bijac souleatery albo goromke.

Ogolnie gra msem jest przyjemna , szybka i ciekawa, ale suma sumarum nie jest to postac ktora bedziesz mial non stop bank zapchany.

Opublikowano

Ja grajac ms nie na bocie i nie expiac szybko na workerach ok. 50 lvl zarabialem albo bylem na 0 wiec to nie jest tak ze zawsze bedziesz na minus, jesli bedziesz expil z sd to tak ale czasem mozesz miec farta i lootnac cos wartosciowego, sorcem expisz na raczej mocniejszych mobach np. niz knghtem wiec masz wieksze prawdopodobienstwo ze lootnie Ci jakis rare bo zabijesz wiecej lepszych mobow. Choc polecam zrobic sobie knighta cashmakera na bocie ;p

A ty byś moze sie wzial do roboty znawco ? Kidmodem to ty jestes zajebistym . Bonjour.

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Co ty chrzanisz . DL , Hydry do zarobku < facepalm>

@ Co do MS'a to jezeli bedziesz sobie powoli bił moby ,robil taski etc to mysle ze na 20cc dojedziesz do moze 50 lvl.

Ale roznie to moze byc. Ogolnie MS tak hardcorowo grajac mysle ze zarabia dopiero 150+ (workery wczesniej sie nie licza) bijac souleatery albo goromke.

Ogolnie gra msem jest przyjemna , szybka i ciekawa, ale suma sumarum nie jest to postac ktora bedziesz mial non stop bank zapchany.

Przepraszam ale ja np na 45 lvl mam zarobek na hydrach ;] i dlach latam z exori frigo + sd i co chwile leci mi RH / DSM ( na rlu a nie otsie ) i profit mam bardzo rzadko mi się zdarza żę mam waste zazwyczaj wtedy kiedy resp pusty i biegam sam kontra pare dli :s to poty idą jak głupie a tak to hajs na + tylko trzeba umieć msem bić np z wave itd tak żeby minimalizować hity w ciebie ;]

xmMfHrm.png
Opublikowano

Gdzie chodzisz na te hydry?

różnie na 30 lvl np cisłem dragi yala + hydry tam też są

a potem to różnie z blokerem banuta na niższych piętrach lub samemu na wyższych albo Tiquanda (nigdy nie umiem tego dobrze napisać xD )

xmMfHrm.png
Opublikowano

A na jakim ty serwerze grasz/:D

Gram na wielu praktycznie na każdym mam chara no na niektórych tylko 8 lvle :) ale coś tam pewnie mam . więc nie mogę ci powiedzieć bo raz gram na Aurora np a raz Na Nova a potem na Harmoni czy gdzieś lub na inferne ide pkować

xmMfHrm.png
Opublikowano

Miałem 260 ms z ueka każdego na hita ale mnie huncili wszystkie gildie to sell char a teraz mam takie pk chay 40-80 lvl edeki do bocenia i bicia z sd/ue

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...