Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Download:

http://uploaded.net/file/u6zkupi2

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/069c11b2780de58d3c9021c068033337711573b6f496b62ad764bd9e0451259f/analysis/1389801163/

0/42

Opis:

- Punkbuster BYPASS - W razie wykrycia wyłącza grę (Przed banem)

ueda.png

Features:

-Aimbot (Najbliżej celownika)

-Aimbot - Poprawiona linia balistyczna

-Aimbot bone changer

-Modele kuli

-ESP

-Autostandup (Czyli medyk używa defi a ty od razu wstajesz jako żywy)

-No Recoil/Spread

-PB Blocker (Skanuje pamiec punkbustera i w razie wykrycia wychodzi z gry ;))

-PBSS blocker

-ZEGAREK HEHE xD

Życzę miłego cheatowania :) W razie problemów pisać do mnie :P
Tak ten cheat to druga wersja SteveBota (Robiona na tym samym silniku - jestem współ twórcą)

WOW

Opublikowano

Świetna robota ,jedyny błąd jaki znalazł to że aimbot nie zawsze dobrze ocenia odległości celów ,i stara się celować w pojazdy (powinna być opcją on/off markowania pojazdów przez aima)

Opublikowano

Ja mam pytanie który klawisz co włącza w czicie? Narazie jak próbowałem to wiem tylko, że AimBota się włącza/wyłącza enterem. Chciałbym grać na samym no-recoilu bez aima i wh i stąd moje pytanie :)

Opublikowano

Kolego jakąś instrukcje do klawiszy faktycznie możesz dołączyć do opisu :)

@Edit

Opcje ustawia się strzałkami i góra dół i zatwierdzamy enterem.

34119.jpg

35353.png

35205.jpg

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Opublikowano

Ja mam pytanie który klawisz co włącza w czicie? Narazie jak próbowałem to wiem tylko, że AimBota się włącza/wyłącza enterem. Chciałbym grać na samym no-recoilu bez aima i wh i stąd moje pytanie :)

Użyj cheata którego ja wstawiłem Nexus BF3. Dużo lepszy i możesz wybrać co chcesz, masz prezentację, tylko pobrać i grać :)

OYViJFL.png

Opublikowano

Ogólnie czit ciekawy jednak aim jest kiepski jeżeli jest dużo wrogów, jeżeli 1 to jest super, i jeszcze mam spadki fps (nie takie małe) wie ktoś czym to jest spowodowane?

Opublikowano

Tym, że dochodzi trochę rzeczy na ekranie, a nie jest to zoptymalizowane z grą lub po prostu masz zbyt słaby komputer.

OYViJFL.png

Opublikowano

Detected, wywala cały czas z powodu punkbastera...

Autor od długiego czasu nieaktywny na forum, a więc szanse na opublikowanie aktualizacji są małe, zamykam i zmieniam status na detected.

W razie pojawienia się update'u, proszę o wiadomość prywatną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...