Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pytanie w sprawie wykonania strony internetowej, jaka cena? itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Chciałbym prowadzić stronę WWW dla swojego klubu piłki ręcznej, chciałbym mieć coś podobnego do tej strony:

http://vivetargi.pl/pl

Jaka byłaby cena wykonania czegoś podobnego, wiem że na forum są specjaliści do tego :P

Jakby ktoś nie chciał mi opowiedzieć o tym na forum, to tutaj daję również swoje gg: 12441987, skype: pr0zeus lub też email: [email protected]

Welcome back

Opublikowano

Może zastosowałbyś jakiś cms? Wordpress, joomla, swobodnie wybierasz szablony, podstrony, bez jakiejś większej znajomości języków programowania.

Opublikowano

Kup sobie serwer i domenę, wyniesie Cię to ~ 50zł, za pierwszy rok, każdy kolejny ~ 100-120zł. Skorzystaj z WP, Joomla! na start jest za trudna, dla początkującego webmastera.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Pisałeś do mnie na AQQ w sprawie wykonania bo odczytałem dziś wiadomość. Skorzystaj z CMS-a, znajdź kogoś kto wykona Ci szablon, zaimplementuj pluginy, postaw sobie domenę i hosting (nie musi być jakiś super wymagający bo po co?).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...