Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

sqmanyban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona działa polecam. Dostałem już raz smycz i laser. Nie wiem dlaczego GM wywalał poprzednie tematy z tym o0

Opublikowano

nic na świecie nie jest za darmo

@Down

Chłopie, nie przeczytałeś, a mówisz.

Na stronie, aby zdobyć 100 punktów trzeba wziąć udział w zadaniu, które polega na wejściu w 5 linków z adlfaya, które jest odnośnikiem do kodu. Gdy wybierzemy prawidłową kombinacje dostajemy 100 punktów ;)

Strona sprawdzona - działa.

to jednak nie takie darmowe ;]

@2Down

Nie mam na myśli pieniędzy ale czasu. Chwyt marketingowy "darmowe" wystarczy aby większość ludzi mylnie zrozumiała co jest tak naprawdę na rzeczy. Ty zarabiasz na to wchodząc w te reklamy, nic nie jest za darmo ;)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

nic na świecie nie jest za darmo

Chłopie, nie przeczytałeś, a mówisz.

Myślicie że to fake? Nie wiecie jak to działa?

Strona zarabia na reklamach, kontach premium/fire premium ,a także na smsach do gier typu snake i konkursów.

Na stronie, aby zdobyć 100 punktów trzeba wziąć udział w zadaniu, które polega na wejściu w 5 linków z adlfaya, które jest odnośnikiem do kodu. Gdy wybierzemy prawidłową kombinacje dostajemy 100 punktów ;)

Strona sprawdzona - działa.

Opublikowano

@miziolek

Tutaj neistety jest, można zauważyć po dowodach tutaj, na forum FG, w galerii FG i na YT

@Edit

Jak nie?

Od kiedy robienie zadań adf.ly jest płatne?

@Edit2

Ale oczywiście robienie tych zadań to nie wszystkie sposoby aby zbierać GP, wszystko jest dokładnie opisane w treści tematu.

@Edit3

Ja nei zarabiam ,lecz właściciel. Ja jestem tylko moderatorem. No oczywiste, że właściciel zarabia, musi mieć pieniądze na nagrody przezcież.

Opublikowano

@[CiachoxPL]

Nie do końca bo xperia jest dla konta fire premium które jest za 15 zł na miesiąc, ale opłacało się. 100K GP w ile? To zależy, czy zbierasz poleconych i czy codziennie robisz zadania ;)

Opublikowano

Strona fajna, wysyłają nagrody (sam wygrałem myszke).

Jednak ciężko jest tu cokolwiek zdobyć. Jak były uzupełnienia nagród to po minucie nie było już nic.

Teraz trochę łatwiej bo jest bardzo dużo nagród na licytacjach, ale za to będzie trzeba wydać na to więcej punktów.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Zasady podobne, lecz firegift to serwis z przyszłością i tak szybko nie padną. FireGift ma już ponad pół roku i nie ma szans aby prędko upadli ;)

Opublikowano

żadne pół roku, miał rok, zescamił się (zaczął oszukiwać), sprzedali i tak to było. wiele nagród nadal nie wysłano starych. do tego ten twój śmieszny reflink xD

http://scr.hu/8qw/zrliy

podstawiłeś własną domenę bez litery S...

Mało wiesz, a głupoty gadasz.

W maju 2013 roku powstał serwis, a w 2012 roku dopiero projekt się rozpoczął. Zescamił się w październiku na jakiś czas ponieważ stary właściciel zaczał o wiele lepszy projekt i sprzedał serwis, stare nagrody rozesłał w grudniu. Teraz jest nowy właściciel który też normalnie wysyła nagrody, więc serwis to nie oszustwo. Domena jest specjalnie pod MPCForum, bo zuhsm - nowy właściciel chciał sprawdzić ilość rejestracji z mpc.

jak jest restock to się nie opłaca w to bawić

Restock jest raz w miesiącu, a aukcje 2 razy w tygodniu, lecz taki system ma dopiero zacząć działać od lutego/marca. Na razie są same aukcje.
Opublikowano

@CiasteczkoMan

Wysłane, reszta poleci w styczniu tak jak to zuhsm pisał na ZC i na Forum FG ;)

@Edit

Aha i myślisz ,że jestem moderatorem który nie czytał regulaminu? ;)

Grubo się mylisz.

Opublikowano

refów nie można:

1365893304-U485574.png

może i dostaną nagrody, ale ja czekam na lepszy serwis.

Aha, chodziło ci o ten regulamin, oczywiście, że go czytałem... jestem na tym forum od 2009 roku i jest to nie pierwszy temat stworzony tutaj. Jeszcze raz powtarzam, nie jest to refflink, tylko domena zrobiona przez Zuhsm'a aby sprawdzić wejścia z MPC. Lepszego serwisu się nie doczekasz ;)

Opublikowano

@Rzary

Duża konkurencja daje duże stawki, ale z odrobiną chęci czyli codzienne robienie zadań + jakiś tam poleconych da ci jakieś nagrody ;)

Sam zajrzyj na aktualne ceny nagród, jest ich masa, więc na pewno coś zgarniesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...