Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kamer Mod lagi...

kam123kam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem że kamer mod działa dobrze lecz kiedy włączę podnoszenie itemek to mam straszne lagi że nie da się nic zrobić i trzeba wyłączyć aby działał kamer normalnie.

Dodam że jak pierwszy raz zainstalowałem to działał normalnie a jak zainstalowałem nowszą wersje to i na starej jest to samo.

Czego to wina ?

Opublikowano

Jak masz włączone "Automatyczne podnoszenie" to pokazuje Ci się że nie masz miejsca w ekwipunku i zaczyna lagować ?

Opublikowano

miałem podobnie mi pomogło przeskanowanie kompa i usuniecie wirusow ktore sie nagromadzily . i moze przeinstaluj metka i od nnowa zainstaluj kamera. pzdr

Wirusów nie mam na kompie.

Jak masz włączone "Automatyczne podnoszenie" to pokazuje Ci się że nie masz miejsca w ekwipunku i zaczyna lagować ?

Jak włączę automatyczne podnoszenie i nawet nie wywala komunikatów to są lagi.

Opublikowano

Jeśli nie masz zawirusowanego systemu to stawiam na problemy z netem. Upewnij się czy coś ci na lewo nie łączy się z komputerem.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Próbowałeś usunąć i zainstalować ponownie moda w tym cliencie?

Tak

Jeśli nie masz zawirusowanego systemu to stawiam na problemy z netem. Upewnij się czy coś ci na lewo nie łączy się z komputerem.

Okropnie szybkiego internetu nie mam ale jak gram w metina to tylko metin zabiera internet :D

Dodam jeszcze że kiedy włączę "BS'a" w kamer modzie to czym dłużej zmienia bony tym większe lagi sie robią.

A kiedy są zbyt duże resetuje kamer moda i odnowa to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...