Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Laneris.pl

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi tutaj o dyskusje zajeliśmy się serwerem na poważnie w ostatnim czasie :

Duengony dodane:
Teleportacja jest w m1 U Starca (Taki dziadek w m1 )

1. Zaklęte Kamienie (WW):
Od wielu lat w tej wieży był spokój lecz pewnego dnia spadły tam Kamienie Metinlecz żaden z wojowników którzy próbowali pokonać wszystkie Kamienie nie wracali z tej wieży cało, czy na pewno chcesz tam wejść? Pamiętaj nie biorę za to odpowiedzialności!
Aby wejść potrzebujemy:
- x10 Demoniczne Prochy
- Grupę minimum 2 Osoba

2.Komnata pająków :
To bardzo nie bezpieczne miejsce, z którego nie wraca dużo wojowników znim tam się wybierzesz zainwestów w dobry ekwipunek i pro buffa, co mam tu gadać więcej żegnam i życzę powodzenia Aby wejśc potrzebujesz
Aby wejść potrzebujemy:
- Minimum 125 Poziom postaci
- Minimum 10 Sztuk Pajęczego Klucza
- Minimum 3 Osoby w grupie

Odbugowane zostało:

- Lagi w m1
- Handel Autopotą
- Poprawione zostały Kostiumy
- Poprawiony został balans lekki (NIE CAŁY)
- Zmiejszony DMG bossów
- Całkowite wywalanie Chaneli

W trakcie napraw:
- C++
- Oraz inne zgłoszone nam.
- Zwiększenie DMG Sury
- Zwiększenie DMG Szamana

Dodane/Usunięte:
- Dodana została Cenzura (Ukaże się w patcherze)
- Dodany został patcher (Ukaże się niebawem)
- Usunięty został podląg eq (Na patcherze)
- Błedy w syserz zostały wyeleminowane
- Lepsza jakość gry

Ku przyszłości Laneris.pl

I chodzi o to co byście chcieli zmienić dodać ? PS wielki update się już niedługo ukaże :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

naprawicie bengale albo je usuniecie to zagram na serwie :)

Po następnym update będzie można z nich bić , zmienimy design clienta oraz Naprawimy błędy C++ :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Po następnym update będzie można z nich bić , zmienimy design clienta oraz Naprawimy błędy C++ :)

Nadal tego nie naprawiliście? Pozdro.

ps, serwer syf.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Nadal tego nie naprawiliście? Pozdro.

ps, serwer syf.

Kurwa, jak widzę Ciebie i Twoje wypowiedzi, to już serio coraz bardziej się kierujędo tego, aby wysłać sms o treści pomagam.

Dla Ciebie każdy serwer to syf albo jego administracja. Zrób coś sam, potem komentuj.

Serwer polecam, przynajmniej coś robią na nim.

Opublikowano

Powiem tak grałem na nim , i było całkiem sympatycznie. ! Ale :

1-Konto vip z isa zbugowane ;/ : ludzie na vip w godzine wbiją 14 lvli a normalni gracze 3-4 mówię tu o lvl 125+

2-PvP : Co do pvp byłoby ok gdyby nie to , że 1 wali tyle a 2 tyle z identycznym eq (spardzaliśmy to z gildią , takie same abs takie same itemy.)

3- Ulepszanie - troszeczkę za dużo spalania itemików ale nie było najgorzej :)

Na serwer wrócę po up dacie, dodajcie więcej lvla :) 255 czy wiekszy jeżeli na polskich maszynach można :P Chinole mają serwer 311 lvl bardzo mnie to zaciekawiło z tym , że zablokowane PL ip ;/ i opłata 2,44 euro nie za reje tylko za pobranie clienta (podobno) .

To tyle mam nadzieje ,że zrobicie totalny res konta itp. Wtedy gra bedzie ciekawa :) dodajcie wiecej itemów to już wg ludzi przybędzie sam jestem zwolennikiem dużej ilości itemów :) i Szkoda że nie ma już pomysłów na serwery typu Xe....MT2 :) POZDRAWIAM!

Drak0

Opublikowano

Serwera nie polecam

Wchodze i po 5 minutach gry bylo tyle bugow ze wylogowalem sie i nawet nie mialem zamiaru ich opisywac na forum...

Start serwer wygladal jak beta , nawet gorzej ...

Nie wiem jak jest teraz ale i tak nie polecam .

PS:Ladnie licznik podkrecony.

Opublikowano

Nie polecam, bugów mnóstwo, dużo rzeczy jeszcze nie działa tak jak powinno. Serwer oczywiście na gotowcach, bo administracja nic innego nie umie. Niby nie pod IS, a w isie eq na max level +9, ceny z kosmosu. Dodatkowo możecie wyrwać perma za wyrażanie swojej opinii od administracji na czacie (oczywiście pełna kulturka), szkoda czasu na ten serwer. Tak jak UP licznik nieźle podkręcony. Wszystko ładnie na prezentacji, ale po wejściu na serwer widać co i jak.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gracz o nicku Prince/NiCuSMiS dostał bana za odmówienie wejścia na tsa. Podobno perm.

Tylko, że on dostał bana za to, że wstawił się za znajomym który dostał perma za napisanie ''ku@wa'' po czym iZumii sam użył tego słowa i NiCuŚMiŚ wspomniał mu o regulaminie i jak stwierdził iZumii. że regulamin jest dla graczy, a nie dla niego i dał zaproszenie na tsa by to omówić, a Nicuś mu odp, że nie ma ochoty tracić czasu na rozmowe z nim. ;)

Co sadzicie o tym serwie moja opinia jest bardzo negatywna 

3392542656.png

Opublikowano

gram miesiąc na tym serwerze i gra się przyjemnie :) chociaż eq miało być wprowadzone już dawno ... to jest - 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gracz o nicku Prince/NiCuSMiS dostał bana za odmówienie wejścia na tsa. Podobno perm.

Tylko, że on dostał bana za to, że wstawił się za znajomym który dostał perma za napisanie ''ku@wa'' po czym iZumii sam użył tego słowa i NiCuŚMiŚ wspomniał mu o regulaminie i jak stwierdził iZumii. że regulamin jest dla graczy, a nie dla niego i dał zaproszenie na tsa by to omówić, a Nicuś mu odp, że nie ma ochoty tracić czasu na rozmowe z nim. ;)

Co sadzicie o tym serwie moja opinia jest bardzo negatywna 

Mnie już nie ma w teamie odszedłem z powodu braku czasu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...