Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa karta graficzna

bartek30213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zakupić karte graficzną podobną do Nvidia GeForce 7600 gt ponieważ na jedyn kompie mam +70 fps ;3
Chciałbym aby karta ta kosztowała +150 zł
Dziękuje

Mój komputer Dell Optiplex
Sam nawet nie mam pojęcia jakie ma on parametry ;_;
Kupiłem go 2 dni temu...

Opublikowano

Najpierw podaj pełną specyfikacje, łącznie z modelem i mocą zasilacza. Części komputera sprawdzisz w programie CPU-z, a zasilacz otwierając bok komputera. Dobrze by było jak byś napisał jaką masz obudowę lub dokładny model tego della.

Opublikowano

Podaj konkretny model tego zasilacza i model płyty głównej. Bo skąd można wiedzieć czy potrzebujesz karty z PCI-e czy np. AGP.

Opublikowano

Proszę, może ten artykuł pomoże:

http://pclab.pl/art22542.html

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano

Zanim nie napiszesz modelu zasilacza, modelu płyty głównej, wielkości obudowy i budżetu na całość, to ten temat nie ma sensu i nic nie można pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...