Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL & Stream?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Tak jak w temacie czy można korzystając z BoL'a streamować tak by nikt nie wiedział o tym, że się go używa? ;o

Zastanawia mnie to bo kiedyś oglądałem typa co napierdzielał Katą, że ledwo zabił 1 a już był na kolejnym i to zawsze focus w tej samej "kolejności"

Jeżeli się da to proszę o jakieś porady jak to zrobić

Opublikowano

w scrypcie sida auto carry masz opcje streaming i tam dajesz on i opcje bola znikają i wygląda jak normalna gra

Opublikowano

ta opcja ukrywa wszystkie scrypty które masz odpalone sprawdź sb na custom game teraz coś bol nie chodzi chyba

Opublikowano

Tylko jeżeli nie mam Auto Carry a chcę ukryć nie mi a reszcie np. Tower Rage lub MinionMaker(Podświetla miniony do last hita) lub AntySkillShot nie mówiąc o GloryRyze czy Pentrarinie

Opublikowano

Co wam da streaming mode? I tak widać że castujecie spelle w typa nie trzymając na nim myszki itp.

Opublikowano

Ukryj myszkę na streamie, tada? Ogólnie zawsze zostaje mały problem z strzałkami na ziemi ( jak się ruszasz ), bo spudgy coś ich nie aktualizuje :(

Opublikowano

Dodałbym jeszcze coś w stylu tego by wyłączyć spamowanie na chacie.

_G.PrintChat = function() end

#Protip: Nazwijcie ten skrypt 11111nazwa.lua to się załaduje 1, bo BOL leci alfabetycznie z tego co pamiętam :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...