Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lotto - ściema czy nie?

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątpię żeby najpopularniejsza gra w Polsce była oszukiwana przez lata tym bardziej, że jest nadawana na żywo.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jako odpowiedź niech posłużą Ci słowa szesnastego prezydenta Stanów Zjednoczonych:

5d51.png

Wierz serwisom pokroju kwejka, demotów czy bezużytecznej, a nie zajdziesz daleko.

Gdyby to był przekręt to Lotto już dawno byłoby zamknięte, a odpowiedzialni za to wszystko siedzieliby na ławie oskarżonych. ;)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Za oszukiwanie i kanciarstwo za te wszystkie lata kraje nałożyły by im takie kary, że głowa małą i kasa poszła by do budżetu państwa i tyle.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Uczeń
Opublikowano

Lotto jest uczciwe.

Jak wierzysz z bezużytecznej to wierzysz w to że koleś nie pił wody przez 60 dni? (Jak nie pił wody pewnie pil cole mleko itp) więc?

Te strony to syf.

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Mój starszy wygrał raz 5 tysięcy więc to nie sciema :-)

Co prawda grał 3 lata ale w końcu wygrał :D

Oszustwem jest wosp, gdy jurek bierze kasę do swojego portfela :/

Opublikowano

Co do artykułu to ściema co do Owsiaka... pierdolicie niemiłosiernie Owsiak jest regularnie rozliczany z każdej złotówki którą zebrał nic nie idzie do jego kieszeni. Człowiek mieszka w bloku, płaci Zus i całą reszte... to sprawozdanie sporządzane każdego roku http://s2.wosp.org.pl/uploaded/files/files/20Finalsprawozdanie.pdf . Jeszcze mi ktoś powie, że Owsiak kradnie? W dupach wam się od tego wszystkiego poprzewracało. Gość pomaga innym jak nikt a wszyscy muszą dupy z zazdrości spinać...

Opublikowano

Mój starszy wygrał raz 5 tysięcy więc to nie sciema :-)

Co prawda grał 3 lata ale w końcu wygrał :D

Oszustwem jest wosp, gdy jurek bierze kasę do swojego portfela :/

Oszustwem jest twoj mozg, gdy wyrabiasz na kims opinie bez dowodow.
Opublikowano

Też czasem "wygrywaliśmy" jakieś drobne, nie mówię, że wierzę w to, że to ściema ale interesujące jest to, że wylosowano 21 liczb z tym, że jedno ominięto chociaż że na ekranie kulka faktycznie była. Co do Owsiaka to raczej go rozliczają z każdej złótówki więc wątpię, żeby zarabiał miliiony z WOŚPa

Opublikowano

Myślę, że to nie jest żadna ściema czy oszustwo.

Gdyby było to pewnie ktoś by już dawno do tego doszedł i byłby "krzyk" na skalę światową

Opublikowano

Zastanawia mnie tylko jedna sprawa.

Skoro to nie jest ściema, to czemu w przypadku kilku wygranych farciarz nie odebrał nagrody? I to była całkiem spora gotówka.

Opublikowano

Ludzie łykają wszystko ja pelikany, na temat wośpu polecam:

http://www.wykop.pl/ramka/1819096/zestawienie-zarzutow-wobec-wosp-i-ich-konfrontacja-z-faktami/

.

Nie wiem skąd taka moda na Owsiaka i wośp. Jakaś "sławna" osoba w internecie z średnim wiekiem widza 11lat tak powiedziała? TVN? WP/ONET? TAK ! To na pewno musi być prawda ! Wasi idole od minicrafta nie kłamią ! Pewnie tak, bo tylko Polska jest tak nienormalnym krajem.

I tak lotto jest 100% pewne. Powodzenia w czytaniu tego śmiesznego serwisu i wierzenie we wszystko. Niestety młodzi ludzie łykają wszystko :))

Pozdrawiam

Opublikowano

Sam wygrałem 2x w lotto 100-150 zł, więc wątpie. A po za tym, gdyby to było oszustwo, to już by tego nie było.

Opublikowano

Ludzie wygrywają od 100 do milionów i fake? Człowieku, wierzysz bezużytecznej? ;-;

Bezużyteczna to serwis oblegany przez gimbusów i przez nich dodawana jest tam treść. 95% to fake.

Czytaj co napisałem, nie mówię, że w to wierzę ale zdziwiło mnie to, że wylosowało 21 liczb a oni ją ominęli (tą 21). Czytajcie treść

Opublikowano

Całkiem możliwe, już nie raz tak myślałem, że to tak właśnie działa. Wybierają te liczby które najrzadziej się powtarzają, a dane mają właśnie od 'nas'.

Opublikowano

TAK ŚCIEMA A JUREK OWSIAK KRADNIE PIENIĄDZE W WOŚP

GDZIE JEST TEN SŁOIK KTÓRY CHOWAM Z PIENIĘDZMI, GDZIE JEST TEN SŁOIK. LUDZIE, POSZALELIŚCIE?!

Wygrałem te 6 zł, to nie może być ściema.

Opublikowano

Zawsze mnie to ciekawilo. Jak oni to robili, ze program jest na zywo, a jak wykosowalo kulki np. 8,14,92,7 to ktos zdazylvy dac zdjrcia tych kulek na dol ekranu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...