Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Program do zmiany IP, w kwestii darmowego transferu na West.

gruby157

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może trochę nie ten dział, ale pewnie każdemu kto chciałby się teraz przenieść to może się przydać. A więc poszukuje programu, który zmieni proxy np na niemiecki, na wszystkie połączenia np w lolu. Wiem, że tego jest mnóstwo, ale mój problem polega na tym, że jest to internet mobilny, więc nie mogę zrobić tego zwyczajnie w systemie, a ustawienie proxy na przeglądarce nic mi nie da.

Kiedyś miałem program - platformę - rejestrowałem się, logowałem, ustawiałem lokalizację program sam mi ustawiał proxy, wtedy w programie odpalały się wiadomości, przeglądarka i inne tego typu pierdoły, taki onet tylko po angielsku :D

Kojarzy ktoś może nazwę tego programu ? Dodam że internet na tym programie nie zwalniał jakoś strasznie, używałem tego do gry w dekarona gdy polskie IP było blokowane i nie było problemu z pingiem (Dekaron odpala się przez launchera tak samo jak lol).

Opublikowano

Musisz mieszkać w kraju (mieć ip danego kraju) np. EUW - (Francja,Niemcy), EUNE - (Polska itp.) od 1 stycznia. Riot o tym pomyślał

1392153617-U1109043.png

Opublikowano

Tak, wiem ale tak samo było gdy dekaron blokował polskie IP, i takim programem można było to obejść. Nie, nie chodzi mi o foxy proxy, ten programik normalnie instalowało się w systemie, logowało i robił to sam, to była jakaś duża platforma chyba większej firmy, bo internet chodził naprawdę dobrze, anglojęzyczna.

Opublikowano

Taki myk nie przejdzie. Pisałem do RIOT'a, abym dostał transfer lecz to na nic. Mają zapisany twój przedział IP, oraz łącze które jest aktualnie używane.

8372383248.png
Opublikowano

Trochę off topic ale czy jest jakiś program który ominął by zabezpieczenia na dogry.pl na referale?

Chodzi mi tu o to że mam stałe IP

HideIP, cży coś takiego. (z tego co wiem mój brat tym robił)

928011413476457403957.png

Opublikowano

@Up pomijam milczeniem...

Co do programu który szukałem - Aol Software, może komuś się przyda, nie wiem jak w kwestii mojego tematu, dopiero przypomniałem sobie nazwę jeszcze nie testowałem, jak by co to zedytuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...