Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarBlackSpace (prywatny serwer)

DimitriASM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<<Reklama <3

Kolejny prywatny serwer..

Posiada:

- Naprawione latanie

- latanie NPC

- system amunicji

- wyrzutnia rakiet

- rakiety

- niewidki

- system rankingu

- 15 map

- stabilka, smart, emp

Mapa jest chyba offline.. Ale z opisu wygląda ciekawie.. :)

http://do.6millions.com/

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Kolejny prywatny serwer..

..który nie wypali.

Jak nie ma linku, mapa jest offline i nie można grać to temat służy tylko i wyłącznie do spamu.

jp8p35.png
Opublikowano

Ciekawie, ale jest jakieś nagranie z serwera czy jakikolwiek dowód że tyle rzeczy działa?

Opublikowano

Jeszcze nie widziałem żadnego priv darkorbit który wypalił. No chyba że jest jakiś o którym nie wiem.

Tyle jest obietnic że to będzoe pro priv do a po tygodniu serwa już nie ma. Nie opłaca się na te privy wchodzić bo wiadomo że niedopracowane, lagi itp. więc autorzy narobili się na marne. Jedyne co wyszło do Darkorbit remix, można to porównać z dziesiejszym DO.

Opublikowano

@up lost galaxy juz dosyc dlugo dziala :-)

2xUP zrobilem wczesniej konto.. ciekawe czy usuneli :-D bede w domu to napisze

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Jeszcze nie widziałem żadnego priv darkorbit który wypalił. No chyba że jest jakiś o którym nie wiem.

Tyle jest obietnic że to będzoe pro priv do a po tygodniu serwa już nie ma. Nie opłaca się na te privy wchodzić bo wiadomo że niedopracowane, lagi itp. więc autorzy narobili się na marne. Jedyne co wyszło do Darkorbit remix, można to porównać z dziesiejszym DO.

To normalne, sprawa wygląda jak w prawie każdej grze. Dla przykładu przy PVPu nikt nam nie płacił, znudziło się i po serwerze, podobna sprawa pewnie z innymi serwerami.

Znudziło się i to tyle. Tak samo wygląda sprawa w każdej innej grze z privami, a BigPoint ma pracowników którzy nad grą pracują, dlatego ich serwery nie padają :3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tylko zacznijmy od tego ze Bigpoint ma graczy na darkorbit ktorzy placa bo juz botow nie ma, a te serwery priv sa slabe, z lagaki i ofline wiec sie nie dziwcie ze padaja po 2 dniach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...