Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprawdzić jaki enchant wejdzie ?

Franio3321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, słyszałem że da się w jakiś sposób sprawdzić jaki enchant wyjdzie na 30 lvl, uważam że rozwiązaniem jest modifikacja lecz nie wiem jaka a po za tym potrzebuje tego na multiplayer więc nie interesują mnie takie na single. Za pomoc i podesłanie moda lubię to pod postem :D

Opublikowano

Mod nazywa sie chyba enchant viewer czy jskos tak ale nwm czy dziala na multi. A na 1.8 bd opcja ze widac jjaki wejdzie enchant

Cześć...

Opublikowano

Wystarczy ,że znajdziesz tłumaczenie alfabetu i sobie to przetłumaczysz.

Lub zmień plik tekstur by były napisy po angielsku dajmy na to.

Sprawdź też to bo znalazłem na szybko ale nie czytałem do końca.

http://www.minecraftforum.net/topic/748302-16x19-and-on-galactic-alphabet-translator-no-mods/
http://minecraftworld.wordpress.com/2011/11/23/minecraft-english-enchanting-texture-pack-download-review/
Opublikowano

To jest Enchant View (mod). Jest także inny sposób, musisz otworzyć Winrarem albo 7zip folder minecraft.jar i tam masz m.in. pliki alternate i default, zamień je miejscami i wskoczą Ci takie jakby zagadki w enchanting po angielsku :)

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Raczej nie ma takiej możliwości bo nazwy enchantu jaki jest napisany to zmyślone znaczki , nie do przetłumaczenia . Jest jeszcze mod enchanting plus czy jakoś tak , też pokazuje nazwy itd.

?????

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Raczej nie ma takiej możliwości bo nazwy enchantu jaki jest napisany to zmyślone znaczki , nie do przetłumaczenia . Jest jeszcze mod enchanting plus czy jakoś tak , też pokazuje nazwy itd.

Co ty pierdolisz, nie do przetlumaczenia? Jakbys chcial wiedziec to Mojang wymyslil sb alfabet i literami z tego alfabetu zrobil enchant, wiec na spokojnie mozna sb przetlumaczyc lub podmienic tekstury i bez tlumaczenia literki po literce przeczytac zdanie w sekunde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...