Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ts3 + Metin2

BuddahLova

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem.. Gdy odpalam samego Metina wszystko elegancko śmiga nawet bez jednego małego laga, a gdy odpale ts3 pochodzi z 5 minut to zaczynają się takie lagi, że widzę tylko pokaz slajdów... Myśle, że to nie wina łącza bo mam 60mb/s i pingi po 13-17, procek z odpalonym metinem + ts3 żere ok. 60%. To uniemożliwia gre.. Może ktoś miał też podobny problem i udało mu się go rozwiązać?

Jesli zły dział to proszę o przeniesienie :)

Opublikowano

Tak to niestety bywa jak się ma drewno nie komputer :) może już pora zmienić piecyk na coś nowszego skoro masz lagi przy uruchomieniu tsa i metina na raz... Próbowałeś zreinstalować ts/metina? Pobrać inną wersję? Może komputer jest zasyfiony i w tle działają jakieś gówna? Przeskanuj go. Rozbierz go też i sprawdź czy nie masz zawalonego wiatraka kurzem bo przez to komputer może się grzać i mieć takie obciążenia "z dupy".

Opublikowano

Przy odpalonym Metinie + Przeglądarka, muzyka z yt, gadu itp. zero lagów, więc kompa z drewna nie mam i ma on zaledwie rok. Zasyfiony nie jest bo czyszcze regularnie programem Advanced SystemCare 6.4 z wykupioną licencją. Komp czyszczony był miesiąc temu. Wirusów nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...