Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Obejścia na PandoraMT2

apollo1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem , kiedy włączam kamera i ustawiam bota na sztabki to cały czas mnie wywala po jakimś czasie , czy istnieje jakieś obejście które pozwoli mi czitowac do woli ?.

test___anime_signature_by_crazyjackie-d5

Opublikowano

Otwierasz notatnik ---> wpisujesz w nim "metin2client.bin" ---> zapisujesz jako "<nazwa>.bat ---> wrzucasz to do folderu z metkiem i odpalasz tym metka.

TErqQ.png

Opublikowano

Na Pandorze nie potrzebne jest żadne obejście. Jakiego bota używasz? KmRMod?

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Też mi się to zdarza, najprawdopodobniej jest to wina internetu. Sprawdzałeś połączenie?

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

To nie wina internetu mam stałe łącze 40mb/s i 38 pingu. Winowajcą jest sam bot , włączyłem nie potrzebnie dużo opcji (inventory menager , speed attack itp.) Teraz jakoś nie tnie i mniej wywala , ale to i tak nie to samo co kiedyś , kiedy używałem tego bota mogłem właściwie odhaczyć każdą opcję i bił całą noc.

Prosił bym o jakiegoś pickUp'a do sztabek jeśli można.

test___anime_signature_by_crazyjackie-d5

Opublikowano

To nie wina internetu, komputera czy moda. To były tylko początkowe symptomy tego co się dzieje dzisiaj na serwerze, loga cały czas wszystkie kanały, czasem też nie idzie się zalogować.

@edit: podobno zrobili reset, nie powinno już wywalać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...