Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Arms NA

Sebaxxx20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Otóż chciałem pograć na CA.NA lecz wkurza mnie to, że darmowe VPN'y mają limity.. Bynajmniej na takie natrafiam, że mają ograrniczenie, do 300mb +/- .. Czyli tyle, co nic. Jest jakiś sposób bądź znacie taki, który zmieni IP na dłużej? Bo poradniki na MPC niczego mi nie dają przydatnego w zmianie IP.. Z góry dzięki.

Opublikowano

Jeśli wykupisz sobie amerykański VPN to będziesz mógł bez problemów grać, nie martwiąc się o stracenie połączenia.

Opublikowano

A jest jakiś darmowy z większą ilością transferu? I jeżeli kupić, to ile mniejwięcej kosztuje taki VPN? +/- 50 dolarów? :D

Opublikowano

@limonz3

z expem w CA.NA te 30-40 minut starczy żeby wbić 1-2 lvl :) A z tym co używałem (15min) to nawet pół lvl nie szło wbić.

Opublikowano

A co ten co Valze podał to po 30 min rozłącza ?

I też zależy jaki masz poziom, bo jeśli wyższy to na pewno nie wbijesz 1-2lv :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A mógłby ktoś napisać po ilu min czy tam czasie rozłącza z tego VPN ?

Nie rozłącza.

Opublikowano

Czyli normalnie będe mógł pograć na Ca NA bez problemów z rozłączaniem ? :)

Jeśli Twoje łącze nie będzie powodować większych problemów to tak.

Opublikowano

Czyli aby zagrać na CA NA to postępować zgodnie z tym poradnikiem ?

@

Już zrobiłem ale nie wiem czy jest jakiś Mainstenc czy coś bo nie mogę uruchomić CA NA, a na stronie nic nie mogłem znaleźć o tym ; /

Opublikowano

Czyli aby zagrać na CA NA to postępować zgodnie z tym poradnikiem ?

@

Już zrobiłem ale nie wiem czy jest jakiś Mainstenc czy coś bo nie mogę uruchomić CA NA, a na stronie nic nie mogłem znaleźć o tym ; /

Wyjaśnione na PW, do tego poradnika dodam więcej serwerów bo ten podobno szwankuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...