Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dziwne skoki

Jankensztajn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Napotkałem mały problem podczas ostatniej rozgrywki, mianowicie postać podczas ruchu oraz postoju zaczyna tak jakby się teleportować, raz jest tu zaraz jest jakieś 5m dalej i tak cały czas przenosi ją w inne miejsce. Możecie mi powiedzieć czego to jest wina?

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

To zapewne wina twojego internetu :D Masz po prostu za duze lagi , ze az cie teleportuje.

Raczej nie jest to wina internetu gdyż pobieranie rozpędzi się do 500kb a nie dał by rady z grą.

@up: jedynie mam włączone hamachi

Pragnę dodać że to się dzieje raz na kilka rozgrywek, czyli zagram 10 rozgrywek bez problemu a jedną z skokami, a to jest wielkie utrudnienie gdy ma się staty 10:0 i musisz zakończyć bo nic nie możesz zrobić, chociaż czasami daje radę to wykorzystać0;-)

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Raczej nie jest to wina internetu gdyż pobieranie rozpędzi się do 500kb a nie dał by rady z grą.

@up: jedynie mam włączone hamachi

Pragnę dodać że to się dzieje raz na kilka rozgrywek, czyli zagram 10 rozgrywek bez problemu a jedną z skokami, a to jest wielkie utrudnienie gdy ma się staty 10:0 i musisz zakończyć bo nic nie możesz zrobić, chociaż czasami daje radę to wykorzystać0;-)

Możesz zrobić test na speedtest.net?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Wina pingu zgadza się. Like za pomoc

Temat do zamknięcia

hjbu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...