Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Riot srsly na prawdę?

Bangerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisząc do supportu RIOTu, że mam masakryczne lagi, to niestety szanowny Rioter ( imienia nie będę pisać ) napisał mi, że jest to wina KARTY GRAFICZNEJ?!. Podał również żebym zmierzył test programem i dał screena z temperaturami podzespołów oraz od tak sobie "zamknął" po prostu myślał że to jest tym błędem. Mam niby katować moje GPU: i4000hd które nie przeżyje 3dmarka011?

Nie wiem ale RIOT jak widać nie daje mi innej szansy jak sprzedanie konta na alledrogo.

Opublikowano

Pokaż może ss'a z tą rozmową z supporterem,wydaję mi się że może być to wina dostawcy lub masz radiowy internet.

Opublikowano

Pisząc do supportu RIOTu, że mam masakryczne lagi, to niestety szanowny Rioter ( imienia nie będę pisać ) napisał mi, że jest to wina KARTY GRAFICZNEJ?!. Podał również żebym zmierzył test programem i dał screena z temperaturami podzespołów oraz od tak sobie "zamknął" po prostu myślał że to jest tym błędem. Mam niby katować moje GPU: i4000hd które nie przeżyje 3dmarka011?

Nie wiem ale RIOT jak widać nie daje mi innej szansy jak sprzedanie konta na alledrogo.

Nie zamknął twojego zgłoszenia, tylko zawiesił je na czas, kiedy nie dodasz następnej odpowiedzi w tym samym temacie z poproszonymi danymi, które Ci napisał.

8372383248.png
Opublikowano

Przecież wiadome że odpiszą Ci gotowym tekstem lol.

Że masz lagi nie jest ich wina wtf?, powinieneś sam wszystko posprawdzać i skontaktować się z dostawcą neta.

W ogóle masz lagi i do supportu piszesz? Tylko w lolu?

To masz jakieś gówna zainstalowane, abo Riot miał Lagi on jak grałeś, chyba że ciągle masz....

Opublikowano

Przecież wiadome że odpiszą Ci gotowym tekstem lol.

Że masz lagi nie jest ich wina wtf?, powinieneś sam wszystko posprawdzać i skontaktować się z dostawcą neta.

W ogóle masz lagi i do supportu piszesz? Tylko w lolu?

To masz jakieś gówna zainstalowane, abo Riot miał Lagi on jak grałeś, chyba że ciągle masz....

jakie mam gówna zainstalowane? mam tak tylko w lolu, ciągle tak mam -_-.

Opublikowano

Chodzi Ci o klatki, czy lagi? To ma różnice, ludzie co chwile mylą lagi z klatkami -.-. W grze masz jakieś teleporty, czy przycięcia? Ile masz fps? jaki ping?

fps 120, ping jest normalny 30 i do 1000 wzrasta ciągle.

Opublikowano

dobra przełączyłem się na kabel zobaczymy czy lagów nie będzie ;)

dobra na kablu wszystko ładnie śmiga 60mb/s na sekunde net zawsze taki marzyłem mieć

temat do zamknięcia

Opublikowano

To ja się dołoże zanim close. Masz uszkodzoną kartę sieciową na 99%. Postaraj się o wymianę. Kup jakiegoś e-linka i będzie git.

Opublikowano

To ja się dołoże zanim close. Masz uszkodzoną kartę sieciową na 99%. Postaraj się o wymianę. Kup jakiegoś e-linka i będzie git.

jak to uszkodzoną?

Opublikowano

Możliwe że twój zasilacz zrobił spięcie, zintegrowane karty ostro reagują na takie coś, co innego że zintegrowana karta sieciowa nie jest zbyt stabilna jak firmowa. Siedzisz na lapku czy na stacjonarnym ? Jeśli lapek to temp. robi swoje z sieciówką.

Opublikowano

Możliwe że twój zasilacz zrobił spięcie, zintegrowane karty ostro reagują na takie coś, co innego że zintegrowana karta sieciowa nie jest zbyt stabilna jak firmowa. Siedzisz na lapku czy na stacjonarnym ? Jeśli lapek to temp. robi swoje z sieciówką.

stacja i oddzielna k. sieciowa.

@up nie po to płaciłem 300zł za zasilacz dobrej firmy żeby mi tu odpierdzielał :) be quiet! c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...