Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sposób na "afk kickera"

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na unikanie auto kicka za afka korzystałem od zawsze z dwóch sposobów.

Pierwszy jest dobry jak jest jakiś afk event typu "bądź godzinę online to dostaniesz ciastko" - stawiasz po prostu olbrzymią ilość craftów i beż żadnego problemu dopóki nie skończy to postać będzie online. Minusem jednak jest to, że nie można używać sklepiku - tylko się siedzi i crafci.

Drugi sposób, który na pewno Tobie się własnie przyda (a wiedziałem, że kiedyś jeśli sama nie znajdziesz to zapytasz o to bo raz widziałem jak Cię wywaliło za afczenie na sklepiku) to zwyczajny auto clicker. Pobierasz clickera, instalujesz, konfigurujesz, stawiasz sklepik, odpalasz clickera by klikał na cokolwiek (najlepiej coś mało ważnego jak kluczyk czy kombinerki bo gdyby ktoś wszystko Ci wykupił, a źle byś ustawiła to zacznie bandyta używać potek aż się nie skończą czy czegoś :D ) i idziesz afk. Dopóki nie wyłączysz clickera i nie odczekasz ok 30min w bezruchu / nie zrestartują serwera / nie przerwie Ci połączenia ten mały bandyta będzie próbował użyć tego klucza / kombinerek / czegokolwiek trzymając Cię online. :P

Osobiście korzystam i polecam:

http://gs-auto-clicker.soft112.com/

ponieważ jest prosty w konfiguracji i łatwy w obsłudze.

Przydaje się również do np. rozbijania aetheru na mniejszy, podlewania kwiatków w domach co 3min (trzeba ustawić by klikał na kwiatek) oraz otwierania dużych ilości paczek czy czegokolwiek co się stackuje.

Opublikowano

Z tego co się orientuję nigdzie w logach nie wyskakuje miliard razy "Gracz xxx nie mógł użyć przedmiotu ponieważ miał wystawiony sklepik" - a przynajmniej ja do tej pory nie dostałem za to bana, a na bank jakby wyskakiwało to bym zniknął pierwszego dnia. :D

Ogółem "legalne" nie jest nic co Ci ułatwi grę ale clickera nie można w prawie żaden sposób udowodnić. Dopóki nie ustawisz go by zdejmował np. jedną klatę i zakładał drugą albo na środku miasta rozbijał non-stop aether na mniejszy (tak przez całą noc) tylko będzie trzymał online sklepik to nikt nie powinien się przyczepić.

A sam klient u mnie nie sprawia żadnych problemów z clickerem. Wszystko pięknie z sobą działa.

Opublikowano

Z tego co się orientuję nie da rady zbliżyć postaci ponieważ jest to ograniczone do jakiejś wysokości.

Opublikowano

Z tego co się orientuję nie da rady zbliżyć postaci ponieważ jest to ograniczone do jakiejś wysokości.

Szkoda. Widząc niektóre ss'y, np Santonii wydawało mi się, że jakoś udało jej się bez problemu uchwycić swoją chibi postać wraz ze stópkami. Widocznie miała ciut większą niż ja.

Edit: Lub robiła ss'a z drugiej postaci.

Opublikowano

Nie wiem, nie kojarzę nicku z gry, a na oficjalne forum F2P PL nie zaglądam bo preferuję angielskie gdzie łatwiej mi jest znaleźć cokolwiek. Coś tam przed chwilą przejrzałem i znalazłem nick ale nie widziałem żadnego screena albo nie zwróciłem uwagi więc nie wypowiem się.

Po prostu jest to możliwe bo jak robisz screena jednej postaci z drugiej to nie masz takich ograniczeń. Możesz się dowolnie przysuwać/odsuwać oraz siadać by patrzeć z innego punktu. Umożliwia to robienie naprawdę fajnych screenów.

/Drobny offtop:

Nawiązując jeszcze do ostatniego topicu to info o eventach zawsze znajduje się na oficjalnym forum w temacie z Informacją Cotygodniową. Instancja Shugo to konkretnie to (opis z oficjalnego PL forum):

http://board.pl.aion.gameforge.com/board3-aktualno%C5%9Bci/board9-newsy-spo%C5%82eczno%C5%9B%C4%87/915-event-informacje-grobowiec-cesarza-shugo/

A co do rangi Marszałek i afczenia w Underground Katalamie to radziłbym uważać bo na Nexusie ludzie mają zwyczaj przyciągać elitki bijące aoe (zwłaszcza tych silnych inspektorów do questa) do afczących graczy po czym uciekać przez portal postawiony przez kogoś z grupy i powracać chwilę później by obserwować rzeź. Tak z czystej złośliwości. xD Najbezpieczniej jest stawać afk na jakimś wysokim miejscu lub najlepiej nie afczyć w ogóle w miejscach do których może dotrzeć mob gdyż można się obudzić na innej mapie.

Opublikowano

Nie wiem, nie kojarzę nicku z gry, a na oficjalne forum F2P PL nie zaglądam bo preferuję angielskie gdzie łatwiej mi jest znaleźć cokolwiek. Coś tam przed chwilą przejrzałem i znalazłem nick ale nie widziałem żadnego screena albo nie zwróciłem uwagi więc nie wypowiem się.

Po prostu jest to możliwe bo jak robisz screena jednej postaci z drugiej to nie masz takich ograniczeń. Możesz się dowolnie przysuwać/odsuwać oraz siadać by patrzeć z innego punktu. Umożliwia to robienie naprawdę fajnych screenów.

/Drobny offtop:

Nawiązując jeszcze do ostatniego topicu to info o eventach zawsze znajduje się na oficjalnym forum w temacie z Informacją Cotygodniową. Instancja Shugo to konkretnie to (opis z oficjalnego PL forum):

http://board.pl.aion.gameforge.com/board3-aktualno%C5%9Bci/board9-newsy-spo%C5%82eczno%C5%9B%C4%87/915-event-informacje-grobowiec-cesarza-shugo/

A co do rangi Marszałek i afczenia w Underground Katalamie to radziłbym uważać bo na Nexusie ludzie mają zwyczaj przyciągać elitki bijące aoe (zwłaszcza tych silnych inspektorów do questa) do afczących graczy po czym uciekać przez portal postawiony przez kogoś z grupy i powracać chwilę później by obserwować rzeź. Tak z czystej złośliwości. xD Najbezpieczniej jest stawać afk na jakimś wysokim miejscu lub najlepiej nie afczyć w ogóle w miejscach do których może dotrzeć mob gdyż można się obudzić na innej mapie.

Wiem, przeważnie tego "mini bossa", który znajduje sie zaraz przy wejściu tak agrują. Ok, dzięki. Właśnie! Grobowiec shugo! Nie mogłam przypomnieć sobie nazwy. Cóż, przejdzie przerwa techniczna i się zobaczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...