Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Komputer strasznie zwolnił ! Proszę o pomoc.

TaDa

Pytanie

Opublikowano

Witam.

Pewnego dnia zauważyłem, że ścina mi niemiłosiernie fifa, później chcę sobie wejść na przeglądarkę a tam też: opóźnienia, ściny.

Myślałem sobie, że to wina łącza ale dziś odpalam sobie kultową gierkę dla relaksu (DSJ 4), i co widzę ? Przyśpieszony pokaz slajdów, cięcie za cięciem...

Włączam "Menadżera" i tu Procesor 100% bez niczego wszystko powyłączane i w tym momencie adresuję ten post do Was i proszę o pomoc.

Dane systemu:

Procesor: Pentium® Dual Core CUP E5200 @ 2.50GHz 2.50GHz

Windows 7 Proffesional 64 bitowy

Karta graficzna: GeForce 9500GT (NVIDIA)

Będę bardzo wdzięczny dla Tych którzy będą próbować mi pomóc. ;)

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj przeskanować komputer programem Dr. Web Cure It. Być może, na komputerze masz niechciane oprogramowanie, którego go spowalnia.

Opublikowano

Spróbuj przeskanować komputer programem Dr. Web Cure It. Być może, na komputerze masz niechciane oprogramowanie, którego go spowalnia.

Mógłbyś dać jakiś link do pobrania tego programu ?

Z góry dzięki.

Opublikowano

no z tego co widzę jest to proces Dr web'a. co mnie dziwi nie widzę go w trayu, ani nigdzie :O wyłącz ten proces o ile możesz, pobierz MBAM, zaktualizuj i przeskanuj. przy okazji zaktualizuj jave

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...