Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bugi z transferem

Hopasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z kontem ponieważ z westa przeniosłem konto na nordica. Gdy zalogowałem sie loginem/hasłem z westa na nordicu wbiło mi jakieś dziwne konto o nicku "WORST SMITE EU"(moje konto na west": InsaneMADguy ) do tego nie przeniosło dywizji bo na tym koncie mam silver 1(a miałem na west platyne 4) i mam dodanych jakiś znajomych których w ogóle nie znam, a gdy napisałem do jednego z listy i spytałem się go czyje to konto on napisał że jest to jakiegoś "Pasiaka" którego ja kompletnie nie znam... Możecie mi to wytłumaczyć?

Opublikowano

Zrozum że to nie możliwe... Jak ktoś mógł mieć taki sam login i hasło jednocześnie co ja (tylko na innym serwerze, nikt loginu i hasła do konta na west nie znał oprócz mnie)? wtf

Opublikowano

Bardzo dziwna sytuacja. Sprawdź na stronie czy jeśli się zalogujesz tymi passami to też masz taki nick, dodatkowo zaloguj się na eaście czy tam Ci działają passy.

Jeśli na eaście się zalogować nie możesz, napisz do supportu, z nimi wszystko wyjaśnisz.

279981407253602336505.png
Opublikowano

@Hopasek

Można mieć takie samo hasło jak i login na north'icu i na west'cie, wiem ponieważ tak mam. Sprawdź mail'a może administracja wysłała Tobie inne login, bo jest zajęty, a jak nie wysłali to napisz do nich o co chodzi i tyle.

Opublikowano

@Szymico

Właśnie o to chodzi że zalogowałem się tymi passami z west na nordic/east...

@Dante_/

Chodziło mi o to, że jest to nie możliwe żeby ktoś inny miał TAKI SAM LOGIN I HASŁO CO JA! - nawet jeśli to przypadek (w co wątpie bo hasło zmieniałem regularnie - dla bezpieczenstwa danych tak jak gmail itp.)...

Dodam do tego, że poczytałem troche o tym "przeniesieniu" i gdy kupiłem ten transfer nie mogłem zmienić nicku tylko odrazu zaczeło sie przekierowywanie czy coś takiego (na west miałem nick InsaneMADguy) a przydzieliło mi tak jakby nick "WORST SMITE EU"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...