Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Coś z systemem ale nie jestem pewny

Uszaty koxu

Pytanie

Opublikowano

Witam. Mam problem z moim komputerem. Niedawno miałem windows xp home sp3 i było wszystko ok bez lagów itp, ostatnio zainstalowalem sb xp professional też sp3 i tu się zaczęły schody. Muliło wszystko,zawieszało się nawet jak wchodziłem w komputer to sie ta latarczka cały czas pokazywała. Niedawno też był w czyszczeniu z kurzu i nałożeniu pasty na grafike i procek. Specyfikacja jakby coś:
Procek Intel Celeron (1 rdzeń) 2.44GHz oraz 2Gb pamięci ram. Prosze o pomoc jak mogę sie pozbyć tych lagów. Daje NAJ !!!

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obydwa systemy były oparte na tej samej architekturze ?

Zgadza się. Ten sam czyli 32bit bo tyle wyciągnie. Ale nie wiem z czego te lagi są na Home tego czegoś nie było...

Opublikowano

Zzak Blue Zzake żal żal i jeszcze raz żal powinno mu działać dobrze bo ja na mojim Pentium 4 HT 3ghz i 786mb ram działa pro sp3 dobrze. Muli ci dlatego bo pewnie coś ci zostało z tego systemu albo rejest wyczyść bo ja mam tak że po instalacji musze rejestr czyścić. teraz mam AMD Sempron 140 2 rdzenie a obsługuje mi tylko 1 ale to nieważne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...