Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zgubiona ksiazka pomocy!

Gość Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc jutro mam sprawdzian a gdzies podrecznik zgubilem i nie mam jak sie uczyc:< takie pytanko czy jest mozliwosc typu "Ebook" strona po stronie przeczytac ksiazke na necie? Pozdrawiam

Opublikowano

Tak, są podręczniki w formie elektronicznej więc wystarczy poszukać np na chomiku

PS. jeżeli już szukasz na chomiku to nie sęp konta z transferem tylko go kup za te grosze.

0LsM05U.png

Opublikowano

Czesc jutro mam sprawdzian a gdzies podrecznik zgubilem i nie mam jak sie uczyc:< takie pytanko czy jest mozliwosc typu "Ebook" strona po stronie przeczytac ksiazke na necie? Pozdrawiam

Wpiszujesz w google

Tylul + autor . pdf

moze znajdziesz w ''.pdf'' do czytania jak juz tego ebooka nie znajdziesz

Opublikowano

Tak, są podręczniki w formie elektronicznej więc wystarczy poszukać np na chomiku

PS. jeżeli już szukasz na chomiku to nie sęp konta z transferem tylko go kup za te grosze.

Niby znalazlem ale nie caly :< jakby ktos znalazl caly to bedzie limit like chodzi o podrecznik "Chemia nowej ery 1"

Opublikowano

Niby znalazlem ale nie caly :< jakby ktos znalazl caly to bedzie limit like chodzi o podrecznik "Chemia nowej ery 1"

Mam kolegę, który chodzi do pierwszej klasy gimnazjum i ma takie podręczniki.

Napisz do mnie na gg, które strony/działy Cie interesują i poproszę go o jakieś zdjęcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...