Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Zombi Apokalipsa MAPA

OxSMOKxO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do przetestowania mojej mapy Zombi Apokalipsa autorstwa OxSMOKxO co prawda mapa jeszcze w fazie budowy dwóch pomieszczeń ale można już sobie trochę pograć . Pliz nie cheatujcie mnie za tą mapkę starałem się jak mogłem :D

Link do Pobrania :

http://przeklej.net/file_details/175069.html

Wszelkie błędy i propozycje piszcie poniżej

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/fed9965f46a6cc4a48c85d14993cc4b13ca4034865a05a56abbb3157733d09a2/analysis/1389715532/
Opublikowano

Pisze się "zombie", ale mniejsza o to. Dodaj screeny, bo szczerze ci powiem, że 90% użytkowników nie pobiera map bez screenów.

dodam ale to na oficjalnej prezentacji jak skończę w 100% mape bo jeszcze brakuje trochę a to wrzuciłem żeby dowiedzieć się co proponujecie dodać albo odjąć :D

Opublikowano

Tak szczerze, To polecam ci się jeszcze podszkolić za nim będziesz robił mapy dla ludzi. Ogółem mapa jest słaba. Drewniane miecze można brać w nieskończoność, kupowanie za exp działa nawet jak nie masz expa(chyba że tylko u mnie) Moby sie samoistnie spawnują, wyłącz w gamerulu spawnowanie naturalne się mobów i wyłącz niszczenie się terenu od wybuchów mobów bo creeper zniszczył mi furtke. Przydało by się jeszcze jakieś jedzonko na początek. Polecam ci poczytać troche o command blockach i redstonie to zrobisz jakiś ciekawy sklep, Ewentualnie dodaj scoreboard z ilością zabitych mobów. Same budynki też pod względem estetyczny są dość takie hmm.. obleśnie? Polecam coś co pasuje do apokalipsy zombi, jakieś zniszczone budynki czy cuś, Ala klimacik z left 4 dead. Tyle z mej strony, Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...