Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GH] Cod klatkuje przy dobrym kompie.

SeGoMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam problem ze cod mi bardzo klatkuje nie wiem z jakiego powodu oto moj sprzet :

Grafika : GeForce gtx 650

Procek : AMD Athlon X4 740 Quad Core Proccesor 3.4Ghz

Pamiec : 8.00GB ram

sterowniki : 332.21

system : Win 7 home premium (orginal) za pomoc like :)

Opublikowano

poprostu gra dziala plynnie a nieraz sie przycina czyli spada gdzies do 20 fps . Na srednich detalach gram a powinno na wyskokich leciec

Opublikowano

Sprawdź czy w opcjach graficznych gry masz wyłączone efekty PsyhX i Sierść PsyhX. Jeżeli masz włączone to wyłącz. Prawdopodobnie spadki FPS masz wtedy gdy wchodzisz w jakieś zadymione miejsce , albo patrzysz na pieska?

Ja na GTX560Ti mam detale na extra , tekstury na ręczne i ustawione na wysokie.... I mam stałe 90 FPS.

Reszta gówienek na OFF. Synchronizuj każdą klatkę - OFF , Głębia Ostrości - OFF , Detale terenu OFF , Blur - OFF , AntiAliasing - OFF , Cienie - OFF ( Cienie strasznie dużo żrą w tej grze. U mnie jakaś różnica 30-40FPS )

Dodatkowo w ustawieniach sterownika karty graficznej , możesz ustawić wszystko na maksymalną wydajność , a nie na jakość.

Aczkolwiek przy Twoim sprzęcie wszystko elegancko powinno śmigać.

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...