Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Greg Street nowym liderem Game Designer

Shield

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Greg Street znany z blizzarda jako Ghostcrawler, który pracował przy projektach blizzarda czyt. World of Warcraft

został przyjęty do Riotu jako nowy lider Game Designer. Postanowiłem zamieścić to info, gdyż jest to bardzo wielkie wzmocnienie dla ekipy Riotu. W blizzardzie zajmował się tworzeniem nowych ras oraz balansowaniu obecnych - nerfienie, boostowanie itd.

Także w League of Legends będzie pracował przy tym samym. Jeżeli chcecie więcej o nim poczytać to wujek google, wręcz polecam bo koleś jest naprawdę uzdolniony :)

ghostcrawler-300x168.jpg

Opublikowano

Niech zrobią coś z gra , bo teraz to jest "patcher" "klient" "gra" i wszystko z osobna że pamięć RAM ... Bezsens , nie mówiąc że system plików gry ledwo ogarnia co tam jest xD i w 5s można ominąć patchowanie gry , modowac lola programami itp , co do gościa to znany gość , mam nadzieję że ogarnie 120 postaci i nie tak jak teraz riot robi nowe postacie nie uwzgledniajac starych i robi się że niektóre są nie grane , np jinx pojechana po bandzie , skill bzzz robi chory dmg , chory slow , chory zasięg chora prędkość tego pocisku , a riot nerf jej pułapki -.- bitch please ...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Nie zauważyłem tego tematu wcześniej, przepraszam za spam.

Jak wspomniałem wcześniej... GC jest znany z nerfienia postaci które mają nad nim samym przewagę, więc albo tak jak mówiono już... Przyjrzy się postaciom tym mniej popularnym, albo te bardziej popularne czeka nerf.

Krótka lekcja historii.

Gdy Wrath Of The Lich King został odpalony na globie. Gracze narzekali że Retri paladyni mają za duży power i nie mają sobie równych w PvP, w wyniku czego Ghostcrawler zamieścił wpis. "NERF PALADINS!" Spuścizną tego, jest achievment w WoWie. "To The Ground" W heroic Shadowfang Keep.

GC to dobry chłop, a w Riocie może sporo dobrego zrobić.

Mówili też inni przedstawiciele Riotu, że radził sobie świetnie grając postaciami tankującymi typu Alistar czy Garren.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...