Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co mi radzicie? Paczki czy może jakiś dobry zawodnik?:x

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieemanko, wyszły ostatnio TOTY jak wiecie, i strasznie ceny pospadały (RvP tylko 90k ;d). Mam 100k na zbyciu i nie wiem właśnie, czy kupić jakiegoś dobrego zawodnika, czy otworzyć paczke za 100k? Z paczek i tak mi gówno leci, od początku fify je otwieram i naj. zawodnik to Di Maria, którego sprzedałem i znów otwarłem paczki xD Co mi radzicie? Kogo polecacie kupić? Bo też tak myślę, że jak teraz kupie, to potem pewnie ceny wrócą do normy i mogę fajnie hajs zarobić :) Może polecacie kupić jakiegoś dobrego zawodnika, a potem sprzedać go z zyskiem?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Wpierw skład,później paczki
Moja złota zasada (do której oczywiście się nie stosuje :D )

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Mam skład taki za ~80k z Serie A i do 1 ligi nimi doszedłem, ale tak mnie korci żeby tą paczke otworzyć... bo za 100k i tak dobrego składu nie zrobie ;D

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ja już 2 raz jestem w lidze 1 :D
Skoro już masz skład to próbuj szczęścia w paczkach ;)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

A nie wiecie kiedy te paczki będa? Te za 100k? Bo te po 15 i 25k są nie opłacalne, gówno z nich leci ;) Te 100k i tak moge jedynie przeznaczyć na 1 lepszego zawodnika, co mi nic nie da. Jak już budować jakiś skład to zajebisty, ale trzeba mieć coinsy. A nóż mi dropnie jakis TOTY albo ktoś z topki ;D Aczkolwiek znając mój fart, to jak otworze paczkę, to wszyscy na Quick Sell pójdą, ale nie umiem przestać otwierać te paczki ... to chyba najlepsze w tej grze, bo na meczach sie tylko wkurwiam xD

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Mam skład taki za ~80k z Serie A i do 1 ligi nimi doszedłem, ale tak mnie korci żeby tą paczke otworzyć... bo za 100k i tak dobrego składu nie zrobie ;D

Jeśli to możesz otwierać. Nie ma nic do stracenia.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ok dzięki ,dokupilem se jeszcze dzisiaj 50k coinsów i dzisiaj wieczorem otworze jakąś za 35k czy coś, bo pomocnicy lecą ;)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ja do 4 ligi doszedłem brązowym ;)

Teraz poszedłem w Hiszpanię i ligi BBV.

A co do paczek to bym parę otworzył, tylko tych tańszych ;)

Opublikowano

Paczki będą w ten weekend. Cena zapewnie spadnie jak zejdą napastnicy i w następnym tygodniu będziemy mogli kupić taniej ale pewnie będzie limit

Grajmy.net - Centrum gier dla znużonych życiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...