Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Świecenie Itemow \ Śr w broniach na Plikach Terenzo

eL kLeKi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam daje wam dziś gotowe Item proto serwerowe i klientowe na pliki terenzo poprawione i przekonwertowane z orginalnych jego plikow.

POPRAWIONE SPECULAR ODPOWIADAJĄCE ZA POŁYSK

Jezeli temat zbędny prosze o usunięcie . Nie licze na zadne plusy itp...

-Pliki DB do db na serwerze .

-item_proto zapakowac do locale.

DOWNLOAD:

http://speedy.sh/TWhFR/PoprawkaNaPlikiTerenzo.rar

SKAN :

https://www.virustotal.com/pl/file/8eb8e8c9423f4346eb055498ee01762f2bb6e26cc0b9bf66ecc1ab7837dc6f07/analysis/1389701438/

Pozdr.

Opublikowano

Wgrac query i przekonwertowac na serwer i do klienta . Jak juz kazdy z was wie 80% urzytkownikow stawia na kopiuj wklej . Chciałem troszke uprościć . Jezeli temat zbedny proszę go usunąc jak juz napisałem w temacie.

Nie kazdemu chce sie wertowac temat 200 stron by znalezc query,

A Query ktore są podane w pierwszym poście Terenza to całkiem inna bajka . :)

W tych plikach poprawione jest Specular W tabelkach .

Opublikowano

To twoje item_proto jak daję na db to nie działa, serwer mi się nie odpala.

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

To twoje item_proto jak daję na db to nie działa, serwer mi się nie odpala.

Item_proto.txt idzie do db na serwerze.

Dodam ze w item_proto terenza clientowym jest niestety full krzaków . Niewiem czy spowodowane to jego konwerterem czy na takim się bazował ale wiem ze z czasem mozesz miec problem z zapakowaniem tego spowrotem . Gdy zaczną Ci sie jebczyć taby . Mam wszystko poprawione bo to niestety trzeba ręcznie czyścić ale po co dawac jak i tak z hejtujecie ;p

Takie coś nie jest porządane w item_proto chociażby dlatego ze w grze to nie ładnie wygląda (lecz gra normalnie bedzie działać):

76259604347994879708.jpeg

Lecz takie cos powoduje ze nie zapakujesz spowrotem tego poniewaz paker oszaleje .

85088990275818084008.jpeg

Opublikowano

Item_proto.txt idzie do db na serwerze.

Dodam ze w item_proto terenza clientowym jest niestety full krzaków . Niewiem czy spowodowane to jego konwerterem czy na takim się bazował ale wiem ze z czasem mozesz miec problem z zapakowaniem tego spowrotem . Gdy zaczną Ci sie jebczyć taby . Mam wszystko poprawione bo to niestety trzeba ręcznie czyścić ale po co dawac jak i tak z hejtujecie ;p

Takie coś nie jest porządane w item_proto chociażby dlatego ze w grze to nie ładnie wygląda (lecz gra normalnie bedzie działać):

76259604347994879708.jpeg

Lecz takie cos powoduje ze nie zapakujesz spowrotem tego poniewaz paker oszaleje .

85088990275818084008.jpeg

Gimby sobie nie radzo ?

To się nie bierzcie. "Tylko Hejtujcie" Pis Joł.

r3ePj8E.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...