Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokowanie sprzedaży ?

tatar29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , ostatnio zacząłem grac w TF2 , otworzylem sobie skrzyneczke , polecial granatnik ( Kurozium ) , nie gram demonem czy jak on tam ma :D Wiec mysle sobie , nabije troszke zabojstw i sprzedam , nabilem 50 wchodze w ekwipunek a tam jest napisane wymienialny itd , lecz nie ma opcji sprzedaj ! Dołaczam ssa :

http://img31.otofotki.pl/rn694_granatnik.png.html

.

Prosze o w miare szybka odpowiedz :)

// linki w code

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Te co widzisz to są specjalne bronie . myślę że te niektóre sąnp. Ze świątecznych skrzynek i Ocalonych . zwykłe kuriozum z pospolitych skrzynek nie da się sprzedać. Zdobyć je możesz poprzez kupno albo wymiane np. Z tf2wh ale dużo itemów trzeba mieć.

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Broni kuriozum nie można sprzedawać. Można tylko unusuale klasyki i te killstreak oraz połączenie klasyk kuriozum i oryginały.

Te co widzisz to są specjalne bronie . myślę że te niektóre sąnp. Ze świątecznych skrzynek i Ocalonych . zwykłe kuriozum z pospolitych skrzynek nie da się sprzedać. Zdobyć je możesz poprzez kupno albo wymiane np. Z tf2wh ale dużo itemów trzeba mieć.

Co Ty za głupoty mu wmawiasz?

@Topic

Potrzebujesz premium by handlować i przy wymianie licznik się zeruje.

Opublikowano

@up ja mu głupoty wmawiam? to sprzedaj zwykły kuriozum na rynku -,- poza tym nie chodzi mu o wymiane a o sprzedaż . czytaj ze zrozumieniem.

@topic

Zapomniałem dopisać że można sprzedawać jeszcze bronie robobójcy .

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Premium mam :) Specjalnie kupilem jakas katapulte prezentow czy cos za 0.06 :D To slabo strasznie , wydalem prawie 2€ na klucz do skrzynki i dostalem granatnik ze stattrakiem czy czyms tam a ja kompletnie z nim nie gram i jeszcze do tego na tych wszystkich stronach handlowych nikt sie nie chce za niego wymienic :(((

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Premium mam :) Specjalnie kupilem jakas katapulte prezentow czy cos za 0.06 :D To slabo strasznie , wydalem prawie 2€ na klucz do skrzynki i dostalem granatnik ze stattrakiem czy czyms tam a ja kompletnie z nim nie gram i jeszcze do tego na tych wszystkich stronach handlowych nikt sie nie chce za niego wymienic :(((

Jeśli chcesz go sprzedać za jakąś dziwną cenę to się nie dziw, że nikt go nie chce kupić.

0eab14ddf550.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...