Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League Of Legends - Riven "Farma to podstawa!"

Szaiba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! Chciałbym wam przedstawić mój pierwszy film na kanale YT! Mile widziane komentarze, oraz uwagi co poprawić.

Przepraszam za paski zamiast Full Screena, w kolejnym odcinku już wszystko zostało naprawione.

Co do dźwięku " bzyczenia " mikrofonu, to będzie to naprawione z czasem, aktualnie mój mikrofon to przedział cenowy 10 - 20 zł o ile dobrze pamiętam. Inwestowałem w wszystko a zapomniałem o Słuchawkach i mikrofonie.

Pozdrawiam i miłego oglądania!

http://www.youtube.com/watch?v=Cn4FVbuB5PM

c3e3677f25827.png

Opublikowano

(niechce tu hejtować ani nic bo sam mam początki z YT), i powiem tak:

troszke mniej przeklinania ? sam czasem przeklinam ale u ciebie wygląda tak jak byś to mówił specjalnie a myśle że to nie pomaga

więcej ŻYCIA ! jasne może ja na swoich też nie mam tyle ile powinno ale oglądają twój filmik po głosie można zrozumieć że mówisz bo musisz a nie bo chcesz i lubisz.

a tak ogólnie spoko :) i mówisz że grasz z kumplem, graj rozmawiając z nim , tak przynajmniej będzie urozmaicenie bo też są fazy w filmiku gdzie jest kompletna cisza :)

ale na 1 filmik naprawde dobrze :)

Opublikowano

Nie, ja tego przeklinania nie kontroluje po prostu.

A jeszcze jak trafia sie jakies noobeczki ( nie zebym ja byl jakims Prosem ).

Co do qmpla to niestety nie bedzie go slychac, poki nie kupi lepszego PC :C ( Spadek FPS'ow mu na to nie pozwala ).

BTW: Do kogo ja mam teraz mowic? I tak pierdziele sam do siebie, ewentualnie ponadzieram jape na osoby z mojej druzyny.

Ale dzieki za Opinie!

c3e3677f25827.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...