Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pkt oplacalne ?

_RangeR_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was kilka pytan :) Z gory dziekuje

Jak rozdawac w rangu pod glaca aktualne xx/0/1/20 89J+13

Jak rozdawac w sinku pod PvP 3v3 akutalne xx/10/20/20 82J+11

Jak dac na destro pod rajd aktualnie 20/20/xx/20 99j+10

Jak dac wk pod Expa NIE NA LOD tylko bazyle itp aktualnie 40/10/xx/30 99+12

Kanonier Pod PvP akualnie x/0/20/20 99j+11

Scout pod PvP 1 na 1 + glac jak jest nocka np 5 vs 3 akualnie 40/0/20/xx 79j+10 (zara 11 9 fail:()

Akualnie build troche mi nie pasuja uzywalem innych poradnikow :) za kazda pomoc dziekuje +Like zeby znaczylo ze po,ogles/as i SORKA za pismo :( I przepraszam jak zly dzial :)

Opublikowano

Kanona Polecam xx/0/30/30 :) jak tak mialem blu +14 : )

I polecam tak rozdac ^^

Sprawdze ale mam podobne :) tylko 10 pkt mniej w ele i hp bo lucznik jestem :P ale i tak sproboje :)

Pkt dobrze rozdane. Ale chyba destro zle bo po co w def?

1 karte che tanka lecz Sin wk i ranga mi szkoda :P wienc probowalem takiego destro a masz moze jakies pomysly?

Ogl szukam cos nowego jakies nowe pomysly ktore wyproboje i wam dac znac :) i wie ktos jak dac na destro zeby tankowac :P <mini tank>

Opublikowano

E tam tank jest ^.^ na PVM mala bija ale to przeciez raczej przez lvl I reski ;D ale fajne PVP sa nawed na Destro jak sie ma 2:1 + 1 element (dla wr :D ) Narazie zostawie tak destroy chyba ze ktos ma lepsze propozycje :)

Opublikowano

Dobrze , ze dal w def na Desku . Pomyslcie jego miny i bomba bija ciagle taki sam dmg :) Wiec niech sb da w def albo hp : )

Bo desa inne skile to nic -,- :)

Opublikowano

nie boj sie wiem jak sie robi sinka :) bo aktualnie mam /xx0/1/20 ALE ja chce np z sinka zrobic mnicha albo cos sprobowac nowego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...