Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Atlantismt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) Mam pytanie do osob ktore sa w temacie a mianowicie wie ktos kto jest teraz w posiadaniu plikow serwerowych Atlantismt2 ? Slyszalam juz chyba 100 razy , ze nastapi jego reaktywacja plany byly ze lo ho ale jak to mowia ,,obiecanki cacanki a glupiemu radosc'' . Nasza ekipa mysli naprawde POWAZNIE nad jego wznowieniem i byli bysmy wdzieczni gdyby ktos ktos, kto posiada jakies info dotyczace tych plikow dal nam znac.

gg: 39569155

Pozdro dla calej ,,Rodziny Atlantisa'' ;)

Opublikowano

Siemanko , sam juz kiedys szukalem kontaktu z tego co wiem to Bali mial kiedys robic reaktywacje jesli sie nie myle ale jakos kontakty wygasly i cisza , jedy co mi zostalo po tym serwie to strona mam gdzies ja na kompie , jesli zdobedziesz pliki daj znac chetnie zagram .

moj Nick: Runi1221

Opublikowano

wiesz ja plikow nie biore bo robie juz swoj serwer od podstaw, chcialem kiedys go reaktywowac ale kontaktu brak .. .. jesli by ktos go odpalil zagram na 100%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...